Friss információk
Niche weboldal készítés
Niche weboldal készítés

4. lecke: Profitáló Niche Weboldal Felépítése INGYEN!

Ha még egyáltalán nincs Wealthy Affiliate fiókod, akkor az alábbi képre kattintva tudsz regisztrálni ingyen és ugorj vissza a legelső „Elindulás” leckéhez! 

Erőteljes Online ÜzletedKeress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Ismétlés a pénzszerzés anyja 🙂

Első lecke feladatai:

Csatlakoztál az ingyenes start csomaggal a WA-hoz rajtam keresztül, majd elvégezted a fiók létrehozásának folyamatát (kép, leírás, célok)

Második lecke feladatai:

Megismerted, hogyan is lehet pénzt keresni online, otthonodban.

Harmadik lecke:

Megtaláltad a Te profitáló piaci résedet

👏 Innen már senki sem tud visszahúzni attól az esélytől, hogy sikeres legyél az online világban. Csak, ha Te is akarod! A döntés a Te kezedben lesz mindig! Ha eddig eljutottál, akkor hagy gratuláljak Neked!👏 Hiszen sok-sok vállalkozni akaró és online pénzt keresni akaró embertársad még idáig sem jut el. Pedig még egy fillért sem dobtál ki az ablakon, ahogyan azt ígértem!!

Márkád és az üzleted beindítása

OK ez fantasztikus! Csatlakoztál rajtam keresztül, majd beállítottad a fiókodat. Most már megvan a terméked vagy szolgáltatásod, piaci résed, ahová Te is beférsz úgy, hogy versenytársaidat megelőzd.  Más szóval a márkád és az üzleted irányvonala. Ez nagyszerű és ne aggódjon, hogy ez a még nem lesz „teljesen tiszta”, miközben haladsz előre, szépen összerakod a puzzle darabkáit 🙂

A mai leckében nagyrészt az új  weboldaladdal fogunk foglalkozni. Elfoglaljuk a „várunkat” a piaci réseddel, ötleteiddel felfegyverkezve és kézzelfogható online vállalkozássá varázsoljuk weboldaladat!

Webhelyed felépítése nem ijesztő 🙂 MOST megtapasztalhatod!

A weboldal felépítése „ijesztő” programozás folyamatnak tűnik, de szerencsére hozzáférhetsz a világ legfejlettebb, mégis legegyszerűbb weboldal-platformjához itt a Wealthy Affiliate-hez. Büszke  is vagyok arra, hogy olyan technológiai vállalathoz tartozok, mint a Wealthy Affiliate, mert egyértelmű, hogy ebben iparágban az élvonalban van. Abban az iparágban, amit úgy nevezünk, hogy  weboldal-fejlesztés. És a részese lehetsz Te is.

Eleget fényesítettem a platformot, most már itt az ideje cselekedni. Tapasztald meg saját magad a WA platformjában weboldal tervezőjét. A mai napon az első lépés a webhely „felépítése” lesz, amely szó szerint kevesebb, mint 30 másodpercet vesz igénybe 🙂

Kattints a SiteBuilder linkre
Kattints a SiteBuilder linkre

Az alábbiakban egy ” Webhely felépítése kevesebb, mint 30 másodperc alatt ” című videóban ismertetem, amely végig vezetlek Téged a Weboldal Platformon (más néven SiteRubix elnevezéssel) itt WA-ban és bemutatom, milyen gyorsan és hatékonyan tudod weboldaladat elkészíteni itt a Wealthy Affiliate vállalkozásnál.

1. feladat: Készíts el weboldaladat Te is a videó segítségével

Weboldalad az üzletii vállalkozásod alapja. Végül is az összes forgalom ezen keresztül fog generálódni. Abban az iparágban, amit választottál. Márkát és bizalmat fogsz építeni és termékeket / szolgáltatásokat fogsz népszerűsíteni, hogy pénzt keres online otthonodból!

A WA-ban található SiteBuilder platform a legegyszerűbb, mégis profi ebben az iparágban. Kevesebb, mint 30 másodpercbe telik, amíg egy teljesen működőképes, nyereségre kész WordPress-webhely online működésbe lép számodra :). Ezt pár éve csak profi programozói tudással és némi webmesteri szakértelemmel tudtad volna megcsinálni. Erre most már nincs szükség. Inkább a marketing stratégiára, blog cikkek írására pazarold majd az energiádat. Fogjuk tanulni! Lényeg, hogy nem kell aggódnod a weboldal fejlesztése miatt. Nincs szükséged programozóra, webmesterre, adminisztrátorra. Végre független leszel és kizárólag Te menedzseled a weboldaladat, egykézben tartva azt.

A weboldal készítésének négy lépése van, amelyeket itt megmutatok Neked. A Webhelyhez kapcsolódó SiteBuilder és összes opció eléréséhez egyszerűen kattints a fenti menüben a „Websites”  gombra.

1. lépés: Válaszd ki a webhely típusát

Itt valóban HÁROM lehetőség áll rendelkezésre, egy INGYENES weboldal vagy már létező  saját megvásárolt domain-ed és a harmadik opció, hogy vásárolsz egy domain-t. Ideális esetben saját domain neved lesz, majd idővel eldöntöd, hogy szeretnél-e?!

A legkorszerűbb SiteDomains platform segítségével „regisztrálhatsz” saját domain-t közvetlenül a WA-n belül, amely lehetővé teszi, hogy azonnal beállítsd saját domain nevedet saját használatra.

Ha csak Starter tagként indultál, akkor egy weboldalt építhetsz a siterubix.com aldomain-re építve, amely egy teljesen ingyenes webhely. Kezdőként saját INGYENES weboldalt készíthetsz és tárolhatsz.

Premium tagként  lehet építeni,  akár 10 saját tulajdonú domain webhelyet. Premium Plus + tagsággal pedig lehet építeni legfeljebb 50 webhelyet is (ahol szintén Tied a domain). Ez több, mint elegendő sok millió dolláros vállalkozás vezetésére az idő múlásával. Mert itt a WA-ban a tárhely-platform is a tárhely szolgáltatás iparágban egyedülálló és vezető a sebesség, a biztonság és a megbízhatóság terén! Miért mondom ezt? Mert mindez kritikus tényező a sikeres online vállalkozás működtetéséhez!

Ebben a  képzésben válaszuk most az „Ingyenes domain” lehetőséget.

Ingyenes WordPress weboldal domain és WordPress tárhely
Ingyenes WordPress weboldal domain és WordPress tárhely

Tudtad, hogy a Premium tagsággal, ha esetleg később úgy döntesz, egyszerűen áthelyezheted egy ingyenes .siterubix.com weboldaladat regisztrált domain-be (saját tulajdonodba kerül). Nem vész kárba a munkád! Csak egy kattintással „átmozgatod” az összes tartalmat, az egész webhelyedet. Tehát mindenképpen indíts el egy ingyenes weboldalt, majd könnyedén áthelyezheted saját domain-edre.

2. lépés: válassz egy domain nevet (tartományt)

Emlékezz az előző leckére, amikor a „piaci rést” választottad. Ebben a lépésben nevet fogunk választani a webhelyednek és ezt írjuk be a „domain név” mezőben. Ez azért szükséges, mert ez lesz a weboldalam URL-je és a márkád már ezzel is épül (halad előre)

Amint az alább látható, a domain mezőbe felvettem a „hogyan fogyhatok le” márkát.

Hogyan válasszak domain nevet?
Hogyan válasszak domain nevet?

Amikor beírod a domain-edet, azonnal értesítést kapsz arról, hogy elérhető-e vagy sem. Az én esetemben elérhető, de ha az első választás nem elérhető, egyszerűen végezz újabb keresést, amíg meg nem találsz magadnak megfelelő domain nevet.

Nem tehetsz szóközt a domain elnevezésbe!

3. lépés: válassz egy webhelynevet

Webhelyednek nevének meg kell egyeznie a domain neveddel, de csak nyelvtanilag helyesnek kell lennie (megfelelő szóközzel). Az alábbi példámat láthatod:

Weboldalad címe-márkaépítés
Weboldalad címe-márkaépítés

Domain : hogyanfogyhatokle.siterubix.com

Cím : Hogyan fogyhatok le gyorsan?

Ennyire egyszerű. Ne „told túl” 🙂 ezt a lépést, a cím meg fog egyezni a domain-eddel, esetleg legyen releváns. Amúgy is bármikor módosítható a cím!

4. lépés: Válassz egy témát (WordPress) sablont

Az utolsó lépés a „megjelenés” kiválasztása a témához. Kezdő tagsággal hozzáférhetsz EGY témához, amelyet a minőség, a sebesség, a biztonság és az általános téma kialakítása érdekében választottuk ki.

Prémium tagként már, több mint 3993 sablonhoz (mint az alábbiakban látható) férhetsz hozzá, és ehhez naponta mindig új sablonok kerülnek. Ezeket szebben „Témáknak” nevezzük 🙂

Válassz egy tetszés szerinti dizájnt.

Kattints a tetszőleges sablonra, majd elkészítheted weboldaladat
Kattints a tetszőleges sablonra, majd elkészítheted weboldaladat

SiteRubix egy magasabb szintű webhely és tárhely platform

Észre fogod venni, hogy a SiteRubix menüben sok más webhelyfunkció van kiosztva. Nem akarom elvenni az idődet, de fontos kiemelnem, hogy megértsd a SiteRubix platform hihetetlen előnyeit.

Az az erőteljes tárhely, amelyhez itt hozzáférsz, páratlan a Managed WordPress hosting iparágban. Valóban arra szakosodott a WA, hogy biztonságos, robusztus és nagyon gyors platformot nyújtsanak Weboldalad futtatásához.

Tudják, hogy a weboldalad a vállalkozásod is egyben és fontos, hogy a legfejlettebb technológiával rendelkezzen. Hogy vállalkozásod a nap bármely szakaszában 100% -ban működőképes maradjon.

Az alábbiakban csak néhányat mutatok a SiteRubix platform WA-ban található hatékony szolgáltatásai közül.

SiteManager (Starter, Premium és Premium Plus +)
SiteContent (Starter, Premium és Premium Plus +)
SiteBuilder (Starter, Premium és Premium Plus +)
SiteDomains (Starter, Premium és Premium Plus +)

Annak érdekében, hogy weboldalaid biztonságosak és gyorsak legyenek, rendelkezésünkre áll néhány SiteRubix Eszkluziv (kizárólag itt a WA-ban található m,eg) technológia, amely biztosítja, hogy weboldalaid villámgyorsan működjenek, de közben nagyon biztonságos módon is, amely megvéd Téged a hackerektől, a spammerektől és a téves támadások minden formájától.

Ne feledd, hogy rajtam keresztül csatlakozz az ingyenes starter csomaghoz és onnan upgradelj fel a prémium és prémium plusz csomagra, mert csak így fogsz hozzáférni a további magyar nyelvű képzéshez és így kapod meg a Különleges Niche Weboldal Készítés bónusz ajánlataimat is

Te most a Starter ingyenes csomaggal rendelkezel. Ez a legalsó szint. Ahogy haladsz a képzésen felépíted  weboldalad tartalmát és azon dolgozunk, hogy indexeljük és rangsoroljuk a Google-ben, a Bing-ben és a Yahoo-ban, mind ezt ingyen.

Kérdéseid vannak ezzel a leckével kapcsolatban? Hagyd azokat az oldal alján a hozzászólás területen és mi örömmel segítünk Neked. 🙂

==> Indítsd el az ingyenes starter csomagodat rajtam keresztül itt, majd, ha úgy döntöttél, upgradelj fel Premium vagy Premium + verziót, és kapj azonnali hozzáférést több mint 4100 témához és több mint 60 000 beépülő modulhoz ! Mert így kapod meg további magyar nyelvű kurzusokat és így kapod meg a Különleges Niche Weboldal Készítés bónusz ajánlataimat is!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük