3. lecke: Profitáló piaci rés választás-Merre indulj el?

Ha még egyáltalán nincs Wealthy Affiliate fiókod, akkor az alábbi képre kattintva tudsz regisztrálni ingyen és ugorj vissza a legelső “Elindulás” leckéhez! 

Erőteljes Online ÜzletedKeress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Ismétlés a pénzszerzés anyja 🙂

Első lecke feladatai:

1. Nézd meg a WA  áttekintő videómat

2. Végezd el a fiók létrehozásának folyamatát (kép, leírás, célok)

3. Nézd meg a prémium tagsági ajánlatomat, amivel  óriási előnnyel indulsz

Második lecke feladatai:

1. Nézd meg a “Hogyan keress online pénzt” – a folyamat magyarázata című videómat és leírást

2. Ismerd meg az “Online pénzkereset folyamatát”

3. Csatlakozzon ahhoz a beszélgetéshez, amiről ebben a leckében tanultál és add hozzá személyes “pénz” céljaidat

4. Hozzászólás minimum  kétszer a leckében tanultakban említett oldalon

Profitáló piaci rés választás

NICHES. A legfélelmetesebb szó a legtöbb ember számára, ha elindulsz ebben pénzkereseti úton. A  piaci rés ötlete azonban ne ijesszen meg. Szerintem a legizgalmasabb része az online pénzkeresésed otthon projektednek 🙂 Mert ettől függ, hogy lesz állandó bevételed, vagy feleslegesen dolgozol majd!

Mi az a “niche” fülke, de inkább használjuk szakmai kifejezéssel helyesen: piaci rés?

A piaci rés a piac külön szegmense, más szóval “közönséged”. Természetesen nem a színpadi közönséged, hanem az online pénztermelő weboldalad közönsége :). Biztos találkoztál már az NboM Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások YouTube csatornámon a “Niche és Piackutatás-Szerezz vevőket és célközönséget [Ingyenes Tréning]” sorozatommal. Érdemes megnézned, de ne most, mert ennek a leckének a videójában WA platform megközelítésében is tökéletesen megérted majd. (ha mégsem, akkor nézd meg Niche és Piackutatás sorozatomat is, ha szükségesnek érzed! (mert nem mindegy, merre és, hogyan indulsz tovább)

Mert számodra megfelelő piaci rés kiválasztásakor olyat kell választanod, amelyhez ideális esetben érdeklődsz is, szenvedélyed esetleg, hobbid, de lehet, hogy erről szeretnél valamit  még többet megismerni. Nem szakértőnek kell lenned, hanem szakértővé kell majd válnod 🧐 ha szeretnél.

Én személy szerint sokféle dolgot szeretek. Élvezem a fotózást, videózást, szeretek síelni, korcsolyázni, gyermekeket nevelni, tanítani, zongorázni, dobolni. Nagyon érdekel a férfidivat, az internetes marketing, és mindent szeretek az online üzleti világban.

Az évek során sok olyan piaci rés is van, amelyeken belül nagyon sikeres lettem, anélkül, hogy bármit is tudtam volna róluk, mielőtt belevágtam volna. Például fogyókúra, illatszerek, ékszerek, játékok, hangszerek (ehhez talán picit értettem azért) és ez csak néhány.

3. lecke: Profitáló piaci rés választás
3. lecke: Profitáló piaci rés választás

Szinte bármi, amire csak gondolhatsz, az egy rés, potenciális piaci rés és ezért arra késztetlek Téged, hogy  számodra érdekes dolgok alapján válasz ki a piaci rést. Pénzt kereshetsz online minden egyes piaci résben, mert emberek milliárdjai keresnek folyamatosan információkat a termékekről, megoldásokat keresnek és dollármilliárdokat költenek  termékekre és/vagy szolgáltatásokra minden egyes nap!

Biztos vagyok benne, hogy a mai nap Te is kerestél valamilyen információt az Interneten 🤪

A piaci rés ötlete eleinte kissé zavaró lehet számodra, ezért készítettem egy videós áttekintést:

“Irány kiválasztása – egy piaci réssel kezdődik” címmel , amely végig vezet Téged, hogy mi az a piaci rés, hogyan fogsz ebből Te pénzt keresni és akár meg is meggazdagodni egy piaci résen keresztül. Szeretném, ha most online válaszd ki Te is a kezdeti irányt. Merre is szeretnél tovább haladni. Merre is indulj el?

Nézd meg az alábbi videót:

Az online vállalkozásodat nem szabad napi munkának érezned! Az online pénzkeresésnek szórakoztatónak és érdekesnek kell lennie. Mindez azzal a résszel kezdődik, hogy érdekel és élvezni fogod a munkát.

Minél jobban élvezed majd, ha valamit csinál valóban csinálsz. KEVESEBB munkának érzed majd és annál produktívabb leszel. Én rendkívül szenvedélyesek vagyunk az online üzlet iránt, és megtanítom az embereket arra, hogyan lehet online pénzt keresni, tehát ezt a rést (is) választottam, az-az a WA affiliate marketing értékesítését.

De a piaci rés bármi lehet, de kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy  középpontban mindig az legyen, hogy “tetszik” Neked. Valami, amit nagyon szeretsz és élvezettel csinálsz. Valami, amiről sokat tudsz beszélni. (ez fontos lesz később, mert, ha tudsz sokat beszélni róla, akkor íni is 🙂 ).Valami, amiről még többet szeretnél tanulni, tanulmányozni.

1. feladat: Válaszd ki az irányt

Azt akarom, hogy válaszd ki azt a piaci rést, amelyik a legjobban érdekel és izgat Téged.

Néhány dolgot meg kell értened a niche-ről:

1) tartalmat (blog cikkeket) fogsz írni erről a piaci résről: A blogolás alapjairól, ha Amazon termékeivel szeretnél pénzt keresni otthonodból, akkor érdemes párhuzamosan, a blogolás alapjaival megismerkednek, az-az Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat + SEO című kurzusomnál. Ez kifejezeten az Amazon Associates programról szól, ahol maximum (jelenleg) 12% jutalékot is kaphatsz. Ez az egyetlen hátránya, hogy alacsony a jutalák rendszere. De a nullától jobb :). Az előnye, hogy a világ legnagyobb cégének leszel szó szerint a leányvállalata, hogy termékekről blogol, majd mindent elvégez helyetted az Amazon. Neked csak a profi és egyedi cikkeket kell készítened.
(2) kommunikálni fogsz erről a piaci résről
(3) olyan termékeket fogsz választani, amelyeket népszerűsít fogsz az adott piaci résen
(4) segíteni fogsz a piaci résen belüli információt, megoldást kereső embereknek
(5) az első piaci résed nem az utolsó lesz  🙂 (ezért ne aggódj, hogy nem lesz tökéletes)
(6) bármely EGYES piaci rést tartalmazó weboldalad “teljes munkaidős” jövedelemmé  vagy vállalkozássá válhat

Nem létezik olyan, hogy valaki rossz piaci rést választ

Vedd figyelembe, hogy az utat mindig megváltoztathatod. Az, hogy most egy piaci rést választasz, még nem jelenti azt, hogy örökké ebben a niche-ben leszel. Akárhogy is, kérlek, ne tölts el egy hetet a piaci rés kiválasztásával. A következő 15-30 percen belül (maximum) ki kell tudnod választanod a “kiindulási pont” piaci rést.

Ha bármilyen kérdésed van a piaci réssel kapcsolatban, hagyj nyugodtan hozzászólást vagy kérdést  segítünk Neked. Ezen az oldalon is és angol nyelven a WA oldalán is.

Ha ebben a pillanatban TÉNYLEG GYAKORLÓ vagy, és nem tudsz választani egy piaci rést, akkor talán érdekelheti a pénzkeresés / affiliate marketing piaci rés. Ha ezen a ponton nincs piaci résed, akkor ez lesz az. Van egy affiliate bootcamp angol nyelvű képzés, amelyet azoknak készítettük, akik érdeklődnek a
Wealthy Affiliate népszerűsítése iránt. Itt magyar nyelven is megtanulhatod, ha már prémium tagja leszel csapatomnak a Wealthy Affiliate Programban és elvégezted az (Online Vállalkozói Bizonyítvány) tréninget mind  itt a magyar, mind az angol platformon is.

 affiliate bootcamp képzés
affiliate bootcamp képzés

Ha bármilyen kérdésed van a “niche-el” vagy a vállalkozás irányát illetően és szeretnél visszajelzést kapni a közösségtől, írj egy hozzászólást lentebb és örömmel segítünk. Ugyan így tehetsz angol nyelven is a WA oldalán ennél a leckénél.

Ma  2 feladatod van:

1. nézd meg az “Merre indulj el” videómat

2. válaszd ki a fülkédet (piaci rést), az-az a niche-t!

A következő órán a weboldal készítése következik! Izgalmas dolgok állnak előttünk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük