1. lecke: Elindulás

Ha INGYEN csatlakoztál itt rajtam keresztül a Wealthy Affiliate angol nyelvű platformjához (pár perc a regisztráció. Próbáld ki, hiszen nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára), azonnal kezdheted felépíteni bármilyen online vállalkozásodat. És szerezd meg az Online vállalkozói képesítésedet az 5 kurzus (5 szint) 50 leckéjével , ami  végig vezet Téged egy vállalkozás létrehozásának és növekedésének folyamatán,  BÁRMILYEN termékeddel vagy szolgáltatásoddal, bármilyen piaci résen belül.

Mielőtt “gurulni” kezdenél felfelé a világszínvonalú WordPress-tárhely, kulcsszó kutató eszközöd, weboldal építőd és a profi képzéseken át, amihez 2,5 millióan csatlakoztak már és 1000 szakértő és egyben Én, mint mentorod, segít a Te vállalkozásod sikerének elérésében, hogy felérj a csúcsra, csatlakozz rajtam keresztül ingyen az angol nyelvű Wealthy Affiliate platformjához itt.

Erőteljes Online ÜzletedKeress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára. Végezd el teljesen INGYEN a 10 angol vagy magyar nyelven itt nálam az első szintű kurzus 10 leckéjét.

I.Hogyan csatlakozz a Wealthy Affiliate platformjához pár perc alatt teljesen INGYEN?

Itt a videó lentebb, hogyan csatlakozz pár perc alatt rajtam keresztül a Wealthy Affiliate platformjához. Nem kell fizetned semmit, nincs semmilyen kockázat!

II.Miért csatlakozz a Wealthy Affiliate platformjához?

 

1.Mert további magyar nyelvű képzéseimhez is hozzáférést kaphatsz

Affiliate Niche Blog Kurzusok
Jelenleg 5 tréning – 40 kurzussal-245 ingyenes és prémium leckével, plusz élő (Live) közvetítésekkel. Már meglévő termékeddel, szolgáltatásoddal, vagy találj Te is egy profitáló terméket, szolgáltatást, amivel pénzt kereshetsz otthonodból! Megtanulod, hogyan kereshetsz pénzt otthonodból niche weboldalakkal, affiliate marketinggel a digitális marketing stratégiára építve, bármilyen témában, termékkel az adott piaci résben!

Ingyenes Affiliate Niche Kurzusok
Ingyenes Affiliate Niche Kurzusok

2.Mert ötleteidet nyereséggé alakíthatod

Indíts vállalkozást több mint 1 millió jövedelmező piaci résből.
Mindannyiunknak van egy hobbija vagy valami, ami izgat és motivál bennünket, ha belegondolunk. Csak egy ötletre van szükség egy nagyon sikeres online vállalkozás létrehozásához. Nincs ötleted? Nem probléma, a Wealthy Affiliate segít kiválasztani vállalkozásodnak irányát több mint 1.000.000 különböző piaci rés közül.

Mert ötleteidet nyereséggé alakíthatod
Mert ötleteidet nyereséggé alakíthatod

3. Mert gyönyörű, nyereséges weboldalakat készítesz.

Nincs szükség tervezési és programozási tudásra!

Gondolj a weboldaladra, mint a vállalkozásod „kirakatára”. Saját weboldaladnak létrehozása EGYSZERŰ a Wealthy Affiliate platformján belül. A folyamat kevesebb, mint 30 másodpercet vesz igénybe egy szép megjelenésű, mobilbarát és profitálásra kész weboldal elkészítése. A legkorszerűbb, rendkívül hatékony és biztonságos tárhely lehetővé teszi, hogy üzleti tevékenységedet a Wealthy Affiliate platformján bővítsd.

Készíts gyönyörű, nyereséges weboldalakat
Készíts gyönyörű, nyereséges weboldalakat

4.Mert bizonyított marketing stratégiát kapsz rengeteg forgalom bevonzására.

Hozzáférés több mint 4 milliárd potenciális ügyfélhez.

Emberek nélkül nincs kinek eladnod vagy hirdetned. A Wealthy Affiliate első néhány leckéjén belül mindent megtudhatsz a legfrissebb forgalmi technikákról, és arról, hogyan juthatsz hozzá bőséges számú ügyfélhez a weboldaladdal. A Wealthy Affiliate tagok a Google ranglistáján első helyezésében kerülnek és az egész online forgalom óriási hányadával rendelkeznek. Ez tény.

Hozzáférés több mint 4 milliárd potenciális ügyfélhez
Hozzáférés több mint 4 milliárd potenciális ügyfélhez

5.Mert bevételi forrásaid korlátlanok.

598 500 000 termék, amelyeket azonnal eladhatsz.

Ha van forgalmad (weboldal látogatód), akkor “pénzt fogsz keresni” ebből a forgalomból. Ez a szórakoztató része :). Egy fillér elköltése nélkül a világ összes legjobb márkáját népszerűsítheted affiliate programok révén. Wealthy Affiliate tagként megtudhatod, hogyan választhatsz közel 600 MILLIÓ termék / szolgáltatás közül, és könnyedén népszerűsítheted azokat a weboldaladon. Nincs leltár. Nincs szállítás. Nincs raktározás. Nincs szükség ügyfélszolgálatra.

598 500 000 termék, amelyeket azonnal eladhatsz
598 500 000 termék, amelyeket azonnal eladhatsz

Mert a világon legnagyobb a Wealthy Affiliate ereje az Affiliate Marketingesek számára

Nemcsak az affiliate iparágat vezetik, hanem az innovációt és a motorját is adják. Ennek egyértelmű oka van több mint, 50 000 független blogger rangsorolás a Google-ben, mert a Wealthy Affiliate platformját választották az Internetes vállalkozók. Szeretnéd Te is ennek a tortának egy szeletét?

Mert Végtelen lehetőséggel nulla kockázattal vedd ki Te is a részedet és keress pénzt otthonodból!

Szeretnéd tudni, miért  a legmegbízhatóbb és legelismertebb affiliate marketing platformja a világon a Wealthy Affiliate? Tudd meg saját magad. Nulla kockázattal és nulla kötelezettséggel az ingyenes Starter tagsággal pár percre vagy attól, hogy elindíts saját sikeres internetes vállalkozásodat. Csatlakozz rajtam keresztül ingyen az angol nyelvű Wealthy Affiliate platformjához ezen a linken.

Végtelen lehetőséggel nulla kockázattal vedd ki Te is a részedet és keress pénzt otthonodból!
Végtelen lehetőséggel nulla kockázattal vedd ki Te is a részedet és keress pénzt otthonodból!

 

Első lépések, elindulás

Először is szeretnélek személyesen üdvözölni Téged a Wealthy Affiliate-ben. Nagy Péter vagyok, a Wealthy Affiliate egyik Magyarországi affiliate marketing szakértők tagja és én leszek az, aki végig vezet Téged a képzésen, hogy sikeres online üzleted építs Te is.

Mielőtt folytatnánk, szeretnénk kiemelni néhány fontos dolgot:

(1) Bárki elérheti a sikert online. Most már több mint 4,75 milliárd ember használja az internetet, függetlenül attól, hogy milyen irányban halad online, nagyon sok ember van ott, akikkel kapcsolatba léphetsz és kihasználhatja az üzleti vállalkozások online létrehozását. A WA-ban lévő tagok az online platformok közül, a legmagasabb arányban sikeresek ezek az emberek!

(2) Minden, ami ÚJ, először “elsöprő erőjűnek” tűnhet. A kerékpározáshoz hasonlóan normális, ha túlterheltnek érezzük magunkat, sőt néhányszor “elesünk”, amikor először tekerünk. Ne aggódj, gyorsan lerázod magadról a port és haladj tovább! Maradj a Wealthy Affiliate leányvállalatnál és el fogod érni a céljait. Sőt, Te sem fogod elsőre elhinni, amit elérsz majd! Megtanítjuk, hogyan működik.

(3) Nincs szükség műszaki vagy előzetes online üzleti tapasztalatra. Ha van tapasztalatod ez nagyszerű, de itt biztosan nem követelmény. Minden, ami az online üzleti tevékenységgel kapcsolatos, itt megtanulható a tagságon belül, és Neked biztosan nem kell „informatikusnak” lenned. Természetesen, ha angol nyelvű weboldalakat készítesz nem árt az angol tudás. De ne feledd. Megvannak az eszközök már ahhoz, hogy angol nyelvtudás nélkül  is készíts cikkeket. Ezt egy másik tréningben tanulhatod meg. De bármilyen nyelven készíthetsz weboldalt, cikkeket. Az affiliate marketing és a reklámozás mindenhol működik.

(4) A siker egy utazás. A siker nagyon kumulatív a tervezés szempontjából. Ez azt jelenti, hogy minden, amit most teszel és minden megtett lépéseddel hozzájárulsz a személyes sikereidhez a jövőben. Izgalmas út áll előttünk és a most tett erőfeszítésed később és gyakran örökre megtérülnek!

Gyors áttekintés arról, hogyan fogsz sikereket elérni?

Az online siker lényege nagyon egyszerű. Van egy négy lépésből álló üzleti építési folyamat, amelyet itt fogsz megtanulni. Itt van egy gyors ábra, amely lebontja a folyamatot:

Gyors áttekintés arról, hogyan fogsz sikereket elérni?
Gyors áttekintés arról, hogyan fogsz sikereket elérni?

A folyamat így néz ki részletesebben:

1. lépés: Válassz érdeklődést. Ez bármi lehet, bármilyen érdeklődés, szenvedély vagy akár olyan dolog is amihez személyesen nincs tapasztalatod.

2. lépés: Készíts egy weboldalt. Webhelyed az alapja, és itt van a legkifinomultabb és leggazdagabb webhely és a tárhely platform a Wealthy Affiliate rendszerében.

3. lépés: Vonzd be a látogatókat. Mindent megtanulsz arról, hogyan lehet forgalmat és látogatókat eljuttatni a weboldaladra. Az első hangsúly az INGYENES forgalomra összpontosít, ami nagyon ott van 🙂

4. lépés: Keress pénzt otthonról, legyen bevételed. Ha a weboldaladon vannak emberek (van forgalom), bevételre tehetsz szert. Több, mint 50 módon lehet bevételt szerezni az online forgalommal, és több mint 550 MILLIÓ terméket / szolgáltatást hirdethetsz leányvállalatként (affiliate marketing).

Ahogy végig mész a képzésemen, erre majd részletesen kitérünk. Amint említettem, abszolút MINDEN, amire szükséged van, itt van a WA-ban, hogy megkönnyítse ezt a folyamatot! Ez egy valódi “keress pénzt, miközben tanulsz” környezet :).

Mielőtt tovább mennénk …

Két egyszerű tanácsot szeretnénk adni:

1. tanács: ne félj kérdéseket feltenni! Minden pillanatban 100 000 ember van itt WA-n belül, és sok-sok szakértő. Ha segítségre van szükséged, kérlek, kérdezd meg! Menj a vezérlőpultodba és tedd fel kérdéseidet angolul, vagy itt közvetlenül kapcsolatba léphetsz velem hozzászólás formában magyar nyelven is.

2. tanács: Tegyél lépéseket a tanultakat illetően! A cselekvés vezet sikerhez. Elolvashatod és nézheted a képzést, amíg kék nem lesz az arcod :), de ha soha nem cselekszel, akkor nem érsz el sikert.

Természetesen nem akarunk nyomást gyakorolni rád, és határozottan nem akarunk elárasztani a kezdés során sok mindennel, ezért három egyszerű feladatot fogunk elvégezni (az alábbiakban leírtak szerint). Tölts el néhány percet ma, és hajt végre ezeket a feladatokat! 🙂

Jelenleg az első szintű kurzusban vagy az első leckéjében. Ez a lecke végig vezet Téged az indulás folyamatán. Meg fogja válaszolni az interneten keresni kívánt összes kérdésedet, és pontosan eláruljuk, hogyan kell ezt csinálni.

Ha bármikor vissza kell térned  képzéshez, egyszerűen kattints a megfelelő leckébe. Fent a menüben megtalálod. Az angol nyelvű oldalon itt találod:

Kattints a gombra, hogy bármikor visszatérhess a képzéshez
Kattints a gombra, hogy bármikor visszatérhess a képzéshez

A jelenlegi feladatok 🙂
Ebben a leckében bekapcsolódhatsz és elmerülsz a félelmetes közösségben. Olyan közösség a WA, amely törődik a Te sikereddel , és ahol csodálatos kapcsolatokat fogsz létrehozni ebben az iparágban. Hamarosan megtanulod, hogy a közösségben aktívan tevékenykedve és elmerülve tudod a tanulásodat és végső soron a sikereidet elérni.

Ez azzal kezdődik, hogy feltöltesz egy képet magadról, hozzáadsz néhány szót magadról a profilleírásban, és bekapcsolódsz egy élő csevegésbe másokkal. Ezeket az apró lépéseket a “Fiókbeállítás” feladatoknak nevezzük, amelyeket az alábbiakban egy kicsit részletesebben tárgyalunk:

Kezdjük is el a mai feladatokkal:

1. feladat: Nézd meg az alábbi videót:

Az első feladatod ma a WA bemutatása – Hogyan profitálhatsz a WA-ból” című videó megtekintése. Ez a videó végig vezet Téged a WA platformján, ahol megmutatom, hogyan lehet eligazodni, hogyan lehet segítséget kapni, és végül megmutatom, hogyan segít a WA az online világban való sikeredben.

A nézés megkezdéséhez kattints az alábbi videóra lentebb:

Bármikor, ha kérdéseid vannak a Wealthy Affiliate videót nézve, egyszerűen írd őket a lecke alatti hozzászólások részben, és örömmel segítek. Ne feledd, hogy rengeteg segítség áll rendelkezésre, amikor csak szükséged van rá.

2. feladat: A fiók beállításának befejezése

A következő feladatod a WA fiók létrehozása. Ha a Kezdőlap gombra (az irányítópultra) lépsz, akkor mindenféle lehetőséget kínál, többek között az “Első lépések” modult, ahol beállíthatod a fiókodat.

A fiók beállításának befejezése
A fiók beállításának befejezése

A WA profil beállítása csak négy elemet tartalmaz:

1. Profilkép hozzáadása (bármi lehet, beleértve az egyik alapértelmezett beállítást)

Profil képed feltöltése bizalomépítés első lépcsőfoka
Profil képed feltöltése bizalomépítés első lépcsőfoka

2. Adj hozzá egy profil leírást. Ismét te irányítasz. Oszd meg valamit magadról, az érdeklődésedről, és talán arról, hogy miért vagy itt a WA-ban?

 

Pl. 1. Hi I’m Zoltan and I’m working really hard to get into affiliate marketing after spending quite a few years as an teacher. Hope to meet many new people.

Lefordítva: Szia Zoltán vagyok és nagyon keményen dolgozom azon, hogy belekezdjek az affiliate marketingbe, miután jó néhány évet tanárként töltöttem. Remélem, hogy sok új emberrel találkozhatok.

Pl. 2. I am A family man have 3 beautiful children. Im a excited person i love meeting new people and making new friendships Im understanding person honest and true from Hungary. I am a go getter injoy life and our beautiful world we live on i feel everyone is equal rights.

Lefordítva: Családos, 3 gyönyörű gyermekem van. Izgatott ember vagyok, szeretek új emberekkel találkozni és új barátságokat kötni. Megértő  és őszinte ember vagyok Magyarországról. Jobb életet szeretnék ebben a gyönyörű világunkban, amelyben élünk, ahol úgy érzem, mindenkinek egyenlő jogai vannak.

Pl. 3. Hi I’m Liz and I really love affiliate marketing. I’m a writer and I’m so happy to be here at wealthy affiliate community.

Lefordítva: Szia Liz vagyok és nagyon szeretem az affiliate marketinget. Író vagyok és nagyon boldog, hogy itt lehetek a wealthy affiliate cégnél.

Megnézhetsz és ötleteket olvashatsz az új prémium tagok profiljaiban.  Csak klikk a nevére és máris olvashatod az ő leírását magáról és a céljait is. a De ne másolj egy az egyben! Próbáld magadra formálni, ha nem másképpen, akkor a Google fordítóval. De, ha már fordítás. Könnyedén megtekintheted a fordításokat, amint az interneten böngészel bármilyen nyelven a Google Fordító csapata jóvoltából. Itt a Chrome böngésző bővítménye, amit bátran telepíts fel a Chrome Web Store-ból vagy telefonodra Androidon is. Amit bármikor törölhetsz, kikapcsolhatsz, ha nincs szükséged rá.

3. Indíts el a képzést. Ha ezt olvasod, akkor már megkezdted a képzést 🙂

4. Állítsa be a célodat. Állíts be magadnak néhány “pénzügyi” célt a WA-ban. Ez nagyszerű motiváció lesz a tovább lépéshez. Csak bátran. Nézd csak meg mások céljait a profil fiókjuk megtekintésével. Merj célokat kitűzni magadnak, mert akkor meg is valósulnak.

Pl.

Mennyi pénzt szeretnék keresni és mennyi munkával
Mennyi pénzt szeretnék keresni és mennyi munkával

Egyszerűen KATTINTS ezekre a körökre és gombokra a megfelelő elem beállításának megkezdéséhez. Ha képet akarok hozzáadni, akkor az ikon közül az elsőre kattintok.

Ez nagyon egyszerűnek tűnhet (és így is van), de bizonyos okai vannak annak, hogy  szeretném, hogy befejezd a fiók létrehozásának folyamatát. A fiók létrehozásának néhány előnye is van:

  • jobb csapatépítéshez vezet a közösségen belül (és itt fontos közölnöm, hogy ez nem MLM!!!)
  • a közösségen belüli „követői” legalább ötszörösére emelkedik (egyes esetekben)
  • az emberek szívesebben segítenek, ha van profilod
  • hozzáadsz egy hitelességet magadról a közösségen belül
  • megmutatod másoknak, hogy komolyan gondolod a SIKERT

Merülj el a WA-ban, és még több sikert fogsz tapasztalni. Ritka nap a WA-n belül, amikor nem fogsz találkozni milliomos marketingesekkel :), ezért vedd ezt komolyan, és töltsd ki profilodat (az emberek első benyomása számít).

A célok fontos az eredményesség és a siker szempontjából, ezért javaslom, hogy ezeket már korán tűzd ki magadnak. És ne aggódj, ahogy múlik az idő, akkor és valószínűleg új célokat fogsz kitűzni, ahogy haladsz előre!

Van egy különleges ajánlatom a számodra!

TÖBBET KAPSZ A “mennyei” prémium tagságunkból, hiszen a többi magyar nyelvű képzésemhez is hozzáférsz majd. De ez még csak a kezdet…

Próbáld ki az első havi prémiumot CSAK 19 dollárért és nézd csak meg, hogy mit kapsz cserébe?

Kattints a képre, hogy jobban látható legyen

Van egy különleges ajánlatom a számodra!
Van egy különleges ajánlatom a számodra!

Még egy dolog…

Azt akarom, hogy ma ígérd meg nekünk. Szeretnénk, ha mindenekelőtt esélyt adnál a WA-nak. Tudjuk, hogy a múltban előfordulhatott, hogy online rossz tapasztalataid voltak, és azt akarjuk, hogy engedd meg nekünk, hogy bizonyítsunk neked.

Törődünk Veled és jobban törődünk személyes sikereiddel, mint gondolnád.

Megegyeztünk? 🙂

Ismét szeretnélek személyesen itt látni a közösségünkben, és azt várjuk, hogy segíthessünk elérni a sikeredet az Interneten és messze meghaladd a várakozásaidat:)

Mentorod,

Péter

Te mentorod, hogy elérd céljaidat! Nagy Péter

Léphetsz a következő leckéhez, ha a feladatokat megcsináltad. Fontos, hogy cselekedned is kell ahhoz, hogy céljaidat elérd. Ma egy képet kellett feltölteni és 1-2 mondatban leírni, miért vagy a WA-ban. És megadni, hogy mennyi pénzt szeretnél keresni dollárban. Ha ez most megtudtad csinálni, akkor a többi lecke sem nehéz 🙂 Lepésről-lépésre felépíted online birodalmadat!

Mennyi pénzt szeretnél keresni?
Mennyi pénzt szeretnél keresni?

2 thoughts on “1. lecke: Elindulás”

    1. Kedves Robi,
      nem szükséges regisztzrálni ehhez a weboldalhoz, mert azoknak is segítek, akik 0 forintból szeretnének saját, online üzletet felépíteni, hogy pénzt keressenek otthonukból. Az első szintű kurzus 10 leckéje teljesen ingyenes, ahogyan az angol leckék is. Itt tudod elkezdeni az első magyar nyelvű leckével. Majd a következő leckékre léphetsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük