Friss információk

 2. lecke: Áttekintés, hogyan lehet pénzt keresni online?

Ha még egyáltalán nincs Wealthy Affiliate fiókod, akkor az alábbi képre kattintva tudsz regisztrálni ingyen és ugorj vissza a legelső „Elindulás” leckéhez! 

Erőteljes Online ÜzletedKeress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Hogyan fogsz pénzt keresni online?

Remek kérdés!

A valóság az, hogy az interneten sokféle módon lehet pénzt keresni! A probléma az, hogy az emberek gyakran elterelik a figyelmüket a „legújabb és legnagyobb” termékről vagy szolgáltatásról, és ennek eredményeként soha nem képesek sikeres (és bevételt termelő) üzletet kiépíteni.

Ma végig vezetlek Téged online jövedelemszerzés egyik legalapvetőbb, mégis legerőteljesebb folyamatán.

Ez egy bevált folyamat, ezt használjuk, és olyat, amelyet 100 000 más vagyonos leányvállalat tagja is használ. Ez a végső „pénzt kereső” folyamat is, amely 5 évvel ezelőtt működött, és 5 év múlva (és azon túl is) működni fog. Ez egy olyan folyamat, amely annyi lehetőséget tár fel a hatalmas online világban, amennyire hajlandó vagy dolgozni érte!

Affiliate Marketingnek hívják ezt a folyamatot

De csak egy dolog, mielőtt belevágnál a PÉNZKERESÉS leckéidbe….

A pénzkeresés nem fog megtörténni. Szükséges hozzá pár „cucc”

Mielőtt pénzt keresnél, először arra kell összpontosítanod, hogy létrehozd saját piaci rés weboldaladat (amelyre a következő két leckében kerül sor), és azon dolgozol, hogy weboldal látogatókat szerezz a webhelyedre. Weboldal, tartalom és weboldal látogatók nélkül a PÉNZSZERZÉS része egyszerűen nem történik meg. Mivel ez nem egy átverés, pilótajáték és MLM, így valódi emberekkel, valódi termékekkel és szolgáltatásokkal működik, amire vágynak az emberek.

Tehát NE úgy tekints rá, mint egy versenyre. El fogod érni a sikert és sok mindent, de mielőtt elkészítenéd saját üzleti „online birodalmadat”, először szilárd ALAPOKKAL kell rendelkezned, amelyre építeni tudsz. Ez lesz az első célunk az első lépések kurzuson belül. Tetszik?

Rendben, folytassuk tovább! 🙂

Az alábbiakban bemutatom a mai lecke és a ” Hogyan lehet online pénzt keresni – a folyamat magyarázata ” folyamatát . Csak kattints a PLAY gombra a megtekintéshez!

Az elkövetkező napokban végig fogod venni és dolgozni ezt a folyamatot, és egyedül ennek az 1. szintű képzésnek a végére egy fantasztikus alap lesz számodra, amely sokkal nagyobb sikerhez vezet, mint gondolnád!

1. feladat: A pénzszerzési folyamat megértése
Számos különböző módon lehet pénzt keresni az interneten, és sokféle módon lehet egy teljes vállalkozást felépíteni. A legjövedelmezőbb, és amit az elmúlt 14 évben itt tanítottunk a WA-nál, az az Affiliate Marketing.

Az alábbiakban egy diagram vázolja fel a pénz útját az affiliate marketing révén.

Hogyan működik az affiliate marketing?
Hogyan működik az affiliate marketing?

2019-től már több mint 4 MILLIÁRD ember online van (az Te közönséged is), és ezek az emberek keresőmotorokban, közösségi médiában keresnek, vagy állandóan segítséget, információkat, MEGOLDÁSOKAT keresnek a weboldalakon.

Ezek az emberek információt, megoldásokat keresnek és holmikat vásárolnak.

Itt fogsz Te bejönni a képbe a weboldaladdal és segíteni fogod ezeket a „közönségeket” azáltal, hogy információt nyújtasz nekik arról, amit keresnek. Te „segítséget adsz” ezeknek az embereknek, ajánlod azokat a termékeket / szolgáltatásokat, amelyekből Ők megoldást kapnak problémájukra és Te profitálhatsz, az-az eredményként affiliate jutalékot keresel dollárban ($$).

Több mint 550 MILLIÓ termék / szolgáltatás népszerűsíthető affiliate marketingesként. A lehetőség hihetetlen lehet most számodra, és csak növekszik! Ne ijedj meg. Te is megtalálod majd azt a terméket, amit értékesíteni fogsz úgy, hogy ne legyen versenytársad! A tanfolyam 4. leckéjére meglesz a saját „niche-ed” (piaci résed) weboldalad, amelyet felhasználhatsz arra, hogy kapcsolatba lépj a kiválasztott közönséggel és pénzt keress. Lesz saját tortaszeleted az internetes üzleti világból.

2. feladat: Készítse el (írd le) pénzügyi céljaidat

Szeretnél bevételt szerezni, igaz? Ez nagyszerű! Ahhoz azonban, hogy bármit is kereshess, rendelkezned kell néhány céllal.

Ebben a feladatban azt akarjuk, hogy csatlakozz egy „pénzcélú” beszélgetéshez a WA-nél. Azt fogod mondani nekünk, hogy mi a célod, és menni fogsz előre, amiben mi segítünk Neked, hogy éppen ezeket a célokat a megvalósítsd!

Kérlek angol nyelven írd le a pénzügyi céljaidat a WA oldalon. Itt a kurzus oldalamon bátran a hozzászólásban is plusz beírhatod magyarul

QUESTION #1: How much money would you be happy earning? 500 $

QUESTION #2: How much would you be ecstatic (ie, really excited) earning? 2000 $

QUESTION #3: And how much TIME are you willing to invest to achieve these goals? 40 hours a month

Lefordítva:

1. KÉRDÉS: Mennyi pénzt szeretnél keresni szívesen? Pl. 500 $

2. KÉRDÉS: Mennyit keresnél valójában (az-az igazán izgatott lennél, ha ennyit keresnél) ? Pl. 2000 $

3. KÉRDÉS: És mennyi időt vagy hajlandó befektetni e célok elérésére? Pl. 40 óra egy hónapban

KÉRLEK, 100% -osan győződj meg róla, hogy nem hagyod ki ezt a lépést, és rendszeresen látogasd meg ezt a bejegyzést a WA fiókodban, ha valamilyen motivációra van szükséged. Abszolút biztosíthatlak arról, hogy ha keményen dolgozol ezen és kitartó vagy e célok mellett, akkor meg fogod valósítani ezeket. De fontos, hogy ez végül csakis rajtad múlik!

Csatlakozz ezen a linken, ha előző leckében regisztráltál rajtam keresztül: Mik a „Pénzügyi” céljaid? Írd le bátran ide is angolul! Csak akkor tudod ide leírni a céljaidat, ha már van Wealthy Affiliate fiókod

Ezen felül csodálatos lenne, ha véleményeznéd valaki más céljait, amelyeket e szálon belül tettek közzé. Cél, hogy legalább KÉT ember célját kommentáld. Valószínűleg sok más „hasonló gondolkodású” emberrel tudsz hálózatba lépni itt a  Wealthy Affiliate Leányvállalatnál, és ez egy jó módja annak, hogy a hálózati erőfeszítéseidet gördülékennyé tedd. Barátságos csapat vagyunk itt, WA-ban!

Itt van pár példa mások céljainak kommentálásához:

 1. példa:Good afternoon and welcome to the WA family.Those are excellent goals that you have set yourself. Remember that this is a journey and not a destination. It takes hard work and patience and the more effort you put in, the more you will get out of it.Enjoy the excellent quality training from Kyle and just ask if you have any questions as we are all here to help you and each other to achieve our goals.
 2. példa:
  You absolutely can and you will achieve these goals (and likely beyond) Langston! Dedicate yourself to your goals and take action on what you learn here. Action leads to success and I have never seen anyone fail that doesn’t quit.I look forward to working with you and do let me know if you need a hand along the way. 🙂
 3. példa:
  Hello and welcome to Wealthy Affiliates, we are pleased that you have joined us at this time.You can start working towards your goals by following the online training and carrying out the required daily actions.Remember to be consistent in all that you do.If you do not understand what is being asked or come up against an issue, then just ask our fantastic community.You can also follow others and see how they progress. Good luck
 4. példa:
  You have good goals. The time allocation is great and you will be unstoppable in this business.
  Training is a good place to start.
  I wish you the best.

Olvasd el mások kommentjeit és másolj bátran, csak picit írd át, ha nem másképp, akkor a Google fordító segítségével. De angol nyelven!

 

Ha bármilyen kérdésed van a pénzszerzési folyamat bármely aspektusával kapcsolatban, nyugodtan írd meg a WA oldal hozzászólás részében, de itt a magyar kurzus oldalamon is plusz megteheted ugyan úgy a lenti hozzászólás részben.

Félelmetes, most a következő leckére léphetsz, ahol kiválaszthatod a „niche”-t, az-az a piaci rést! Gyerünk pénzt termelni!

==> Teljes munkaidős jövedelmet szeretnél létrehozni online? Prémium tagságod felgyorsítja a bejutás folyamatodat! Ne feledd, hogy már rajtam keresztül regisztrált fiókoddal upgradelj fel a prémium csomagra, mert akkor fogsz hozzáférést kapni a többi kurzushoz!

 

Ha még egyáltalán nincs Wealthy Affiliate fiókod, akkor az alábbi képre kattintva tudsz regisztrálni ingyen és ugorj vissza a legelső „Elindulás” leckéhez! 

Erőteljes Online ÜzletedKeress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük