Friss információk
A leckéket követően megtudod azt a 3 óriási témát, amiből összeáll ez a tréning egésze. -Niche-és Kulcsszó kutatás -megtanuld az alapokat a WordPress weboldal készítésben -Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat

4. lecke: Bemutatom a WordPress Niche weboldal készítés tréninget. Miről fogsz tanulni?

A WordPress Niche weboldal készítés 4. tréning első kurzusában vagy jelenleg „Bevezetés a WordPress-be” ennek is az  utolsó leckéjében: „Bemutatom a WordPress Niche weboldal készítés tréninget”

Egy kis infó: Köszönöm, hogy elolvasod 🙂 Ez a képzés nem jött volna létre, ha…

A WordPress Niche profitáló weboldal készítését, amely végigvezet Téged egy online digitális marketing vállalkozás létrehozásának és növekedésének folyamatában, egy adott piaci résen (niche) belül az „Az online vállalkozói bizonyítvány tréning„-en tanulhatod meg profin! Az első 10 lecke angolul és itt magyarul is INGYENES! Csak regisztrálnod kell itt rajtam keresztül hozzá egy email címmel.

És ne feledd, az Affiliate Kiképzés első 10 leckéje is szintén ingyenes magyar és angol nyelven is. Csak regisztrálnod kell hozzá rajtam keresztül. Nem kell fizetned egy fillért sem. Nincs kockázat, nincs hitelkártya kérés a regisztrációhoz!

Először szerezd meg az eszközöket és az angol nyelvű képzést itt lentebb a képre kattintva

Erőteljes Online ÜzletedKeress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

A leckéket követően megtudod azt a 3 óriási témát, amiből összeáll ez a tréning egésze:

I. rész

kezdés előtt nem árt egy kis kutatás 🙂 amit már rég felfedezhettél a  YouTube csatornámon .Ezt a képzést itt strukturáltan nem látod, ezért ehhez a YouTube platformját kell használnod és persze a hozzá készült blog cikkeimet. Azt nézd meg és olvasd el, amire szükséged lehet.

Niche-és Kulcsszó kutatás

  • Niche kutatás és Piackutatás (Szerezz vevőket és célközönséget) és
  • a Kulcsszó kutatás(Google első helyre kerülés titka)
  • nem feltétele a WordPress weboldal készítésének, mert ettől még elkezdheted ezt a tréninget és megtanulod, hogyan építs fel egy weboldalt (de a kutya sem fog rád találni). Ha WordPress Niche weboldalt szeretnél készíteni, akkor bizony már „kötelező” (persze nem a katonaságnál vagyunk 🙂 ), ha szeretnél kiemelkedni a tömegből, hogy Téged találjanak meg először. 14 videó lecke, összesen kb. 6 óra időtartalmú. Nem rövid, tudom. De megéri megnézni a lejátszási listámban ezeket a videókat.

II. rész

WordPress weboldal készítés

 • a kutatások után megérted, mely témákról tanulunk sorban a kurzusokban, hogy megtanuld az alapokat, értsd meg példákkal, hogy még jobban megismerd a kurzusokat

III.rész

I.rész

Az alapok előtt nem árt kutatni egy kicsit! Szerezz vevőket és célközönséget. Nézd meg YouTube csatornámon, iratkozz fel bátran

Niche kutatás és Piackutatás: 14 videó lecke, összesen kb. 6 óra anyag és Kulcsszó kutatás: 13 videó lecke, 5 óra anyag a  YouTube csatornámon. Tudom, nem rövid anyag, de javaslom, hogy kukkants bele, mielőtt elkezdenéd az alap WordPress weboldal képzést.  Szó szerint megéri! Lehet, hogy érdemes párhuzamosan végezni az alap képzéssel (lentebb olvashatod), de vigyázz, mert kutatás nélkül a weboldalad is „félresiklik”! Ne dolgozz feleslegesen!

  • Niche kutatás és Piackutatás: hogyan lehet Interneten pénzt keresni? Az emberek úgy vélik, hogy a marketing drága és nehéz. Pénzt keresni az Interneten lehetetlen. Szerencsére ez nem igaz. Van erre egy nagyszerű képletem, amit szeretnék a YouTube csatornámon megosztani Veled. Segítek magánszemélyeknek, cégeknek, hogy a digitális marketing révén, több bevételt szerezzenek.  Niche kutatás profin, az-az szelet a tortából, vagy csak morzsákat szeretnél? Profitáló weboldal, de hogyan? Melyik termék az, amivel pénzt kereshetek az Interneten? Gyakori tévhitek- Hogyan keressek pénzt online? Mi az az affiliate marketing pontos meghatározása? Miért csinálja ilyen sok online vállalkozó? És valóban jogszerű módja annak, hogy pénzt keress otthonodból?  Hogyan válasszuk ki a Niche-t, hogy profitáljon weboldalad? Ideális Niche kulcsszó kutatás – Google Adwords kulcsszótervező eszközzel. Nem számít, mennyire jó a tartalmad, ha a közönséged nem válaszol, ha nem érdekli, és nem foglalkozol az alapvető problémáikkal. Egy kis kutatás most megmenthet egy csomó frusztrációtól később. Hiába van egy profi niche weboldal, ha tökéletesen felépített blogbejegyzésed nem rezonál az olvasókkal. Jövedelmező niche ötletek weboldaladhoz az eBay és Alibaba e-kereskedelmi weboldalakról. Kreatív Niche kutatási ötletek, az-az, hogyan szerezz 5 perc alatt 100 piaci rést? Ha az ötleted már meg van, akkor most már valódi példákkal mutatom meg magát a Niche kutatást, csak Te a saját ötleteddel végezd el ezt a folyamatot!
 • Kulcsszó kutatás: Ha Te is úgy döntesz, hogy otthonról szeretnél pénzt keresni blog bejegyzésekkel, akkor kerülj el néhány kulcsfontosságú hibát. Ha a kulcsszó kutatást nem a helyes úton végzed, akkor lehet, hogy amit valódi, kemény munkával weboldalt készítesz majd, amely havonta pénzt termel, mint az óramű – még akkor sem garantált a siker, ha a folyamat többi részét tökéletesen csinálod. Üzleti előny megszerzése! Ez talán az egyetlen legfontosabb videó a teljes kulcsszó kutatás videó kurzusban szerintem. Semmi más nem lehet ennyire fontosabb, mint az, hogy meg tudjuk különböztetni a kulcsszavakat, vevő és nem vevő kulcsszavakra. Ha valaha is érdekelt téged az online pénzkeresés otthonodból, akkor valószínűleg hallottál már az affiliate marketing jelentése kifejezésről. Alakítsd át ötletedet nyereséggé! Megnézzük a legjobb kulcsszavakat, amelyekkel az Amazon-partneroldaladra fókuszálhatsz. De természetesen, mint alap kulcsszó szerzés bármilyen weboldal keresőoptimalizálásához is felhasználhatod. Kulcsszó nehézsége – FIGYELEM: Bár a verseny és a kulcsszó nehézségek ellenőrzésére szolgáló eszközök használata csodás és rendkívül kényelmes, nem szeretnéd, hogy hibát kövess el, mert teljesen megbízol az adott eszközben. Tény, hogy egyetlen eszköz sem tökéletes, és még a legjobb szoftver is mindig hiányos.  Ideális kulcsszavak és keresési mennyiség tévhitek. Itt fogjuk megtanulni azokat a paramétereket, amelyeket keresni fogunk minden olyan kulcsszóban, amelyet az Amazon affiliate weboldaladon szeretnél alkalmazni. Kulcsszó kutató példák profitáló weboldaladhoz.

II.rész

Alapok, nem csak kezdőknek: megérted, mely témákról tanulunk sorban a kurzusokban, hogy megtanuld az alapokat a WordPress weboldal készítésben

Ha túljutottál (persze nem kötelező) a niche és kulcsszó kutatáson (gratulálok, ha végigmentél a videó listán! ) , akkor már nyugodtan nekiállhatsz a WordPress használatának itt ezen a kurzuson, szépen sorban :). De legjobb, ha párhuzamosan kezded el, nehogy feleslegesen dolgozz, nehogy rossz alapokra építsd a weboldaladat! Tudom, hogy sok idő, de nem is mondtam soha, hogy 2 perc alatt végzel.

Valódi pénzhez, valódi tanulást és munkát kell befektetned. Szeretnél Te is havi 1.000 dollárt keresni? Mondani könnyű! Tenned kell érte!

A szavak, kifejezések világossá tétele érdekében elkészítettem a WordPress kifejezések listáját, amelyet azt tanácsolom, hogy mindig tartsd kéznél a kurzusok alatt. Több helyen nem tudtam, hogy most valóban fordítsam le magát a kifejezést vagy maradjon angol, mert valójában legtöbb kifejezést angolul használunk. De, akkor nem lennék tisztelettel azokra, akik nem tudnak angolul. A képzéseken úgy is részletesen megismerkedsz mindegyikkel. És én sem vagyok profi angolos. Én kérek elnézést 🙂

 • a következő kurzus a „A WordPress használatának megkezdése” lesz. Itt már telepíteni és futtatni fogjuk a WordPress-t. Üzembe helyezzük és futtattatjuk. Szétnézünk a a WordPress vezérlőpultban. Megtanulod, hogyan fogod használni a WordPress-t.
 • a következő részben pedig már  a weboldal testreszabásáról lesz szó. Beállítások, a sablonok (témák), testreszabás (Customize) funkciókat, oldalsávok, bővítmények következnek
 • majd a tartalom létrehozása a blokk szerkesztőben, az-az cikkeket (bejegyzések), oldalakat és hozzáadunk ezekhez képeket csatolva, videókat csatolva vagy „beágyazva”. Feltárjuk egy kicsit blokk szerkesztőt, amit folyamatosan fejlesztenek és oldalsáv használatát is megtanulod ebben a kurzusban
 • a weboldal felépítése: itt már a keresőoptimalizálás első lépéseként is megemlítve a weboldal felépítéséről fogunk tanulni. Megérted, hogy néz ki egy ideálisan felépített weboldal. Elkészítesz egy „átlátható”navigációt weboldaladon a kezdőoldal, a menük és a breadcrumbs (zsemlemorzsa) segítségével. Megtanulod és megérted, mik azok kategóriák, címkék és archív oldalak. A kategóriák és címkék hozzáadását és optimalizálását
 • a következő kurzusban a  WordPress weboldal kezelését ismerheted meg. Több weboldal kezelése egyszerre. Felhasználók hozzáadása (többszintű hozzáférésekkel). Frissítések és biztonsági mentések. Gyakori hibák és a biztonságról fogunk tanulni.
 • Itt már valódi WordPress SEO-t fogunk tanulni, de csak alapszinten. WordPress és SEO alapokkal ismerkedsz meg. Hogyan segíthetnek a SEO-s bővítmények. Én a jelenleg legjobb  Yoast SEO-t fogom megmutatni Neked. (prémium verziót). Sikeres SEO stratégiát is mutatok, de komolyabb, részletesebb képzést haladóknak a keresőoptimalizálásról a SEO és Szövegírás-Hogyan írjunk cikkeket angol és magyar nyelven című tréningen tanulhatsz majd és lentebb a III. részben is.
 • a tréning első megalapozó részének utolsó kurzusában a WordPress mögött álló történetről és a WordPress ökoszisztémával ismerkedhetsz meg.

III.rész

WordPress Niche weboldal készítés tréning kiterjesztett része, ami szintén nem struktúrát, ezért nem érzed majd a sorrendet. Persze, aki már végig ment a struktúrát második részen és bele-bele nézett az első rész YouTube csatornám kutatás rész videóiba, akkor ez nem lesz nehéz számára. (tehát nem javasolt ezzel kezdened, mert beletörik a bicskád 🙂 )  Csak azokat a témákat emelem ki, akik „fanatikusan”, valóban sok pénzkeresés célja és megtesz mindent, hogy el is érje azt.

Te is szeretnél  havi 2.000 dollárt keresni?  Vagy többet? Mondani könnyű! Tenned kell érte!

Nézzük, hogy miről is szól majd ez harmadik nagy téma.

Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat – Niche & Kulcsszó kutatás, Linképítés, Silo-tervezés, WordPress SEO.

Készítsünk Amazon affiliate weboldalakat, amelyekkel havonta jutalékokkal keresel pénzt az ingyenes keresőmotor-forgalomból. Siló étervezés – megnézheted, hogyan tervezzük és építjük fel a silókat. A silókkal sokkal jobban rangsorolhatják weboldaladat bármilyen a Google-ben. WordPress weboldal felépítése – pontosan megnézheted, hogyan kell használni a WordPress szoftvert affiliate marketing oldalak létrehozásához. Vess egy pillantást a fontos SEO tényezőkre és arra, hogy ezek miként segíthetik az affiliate weboldalad rangsorolását a Google-ben. Linképítési tippek – megtudhatod, hogyan készíthetsz linkeket a weboldaladra. A Google magas rangsorának valódi „titka” – ez az, ami igazán számít! 

Több témával valószínű, hogy az előző leckékben, cikkekben, videókban is találkoztál megemlítve, de ezt jelzem majd és utalok az adott képzésre. Csak szeretném, ha mégis rendezetten tanulj és ne vessz el az erdőben :). Nekem az egész itt van a jobb kisujjamban. És sokaknak is biztos! De ne feledd, hogy nem mindenki van haladó szinten. Ezért az építkezést nem kezdhetjük a tetővel. (habár a való világban erre is van példa 🙂 ). Sok embernek még alapsegítségre van szüksége. Alap nélkül nem áll meg a házad sem!

 • a niche weboldal modellje
 • domain név kiválasztása
 • biztonsági mentés és visszaállítás
 •  weboldal sebesség – a WordPress weboldalad gyorsítása
 • silók bevezetése a WordPress-be. Nem, nem tehenek takarmányozása :), de sok a hasonlóság 🙂
 • SEO 101: alap keresőoptimalizálás. Ne feledd, hogy a Haladó SEO képzést a SEO és Szövegírás-Hogyan írjunk cikkeket angol és magyar nyelven című tréningen tanulhatsz.
 • Linképítés
 • Frissítés: mert folyamatosan változnak a trendek): Építésünk weboldalt olyan piaci résekben, ami magas jutalékot termel számodra!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!