Friss információk

1. lecke: A PPA-val robbanthatod fel WA-fiókod bevételeit

Gratulálok, ha idáig eljutottál és megcsináltad a gyakorlatban is a feladatokat! 👍

A képzést tudod folytatni továbbra is angol nyelven a Wealthy Affiliate fiókodban.

Az eddigi magyar nyelvű leckéket sok-sok időbefektetéssel végeztem önkéntes munkával. Azok is hozzáférnek az összes magyar nyelvű képzésemhez ezen a weboldalon, akik  csak 1 hónapra fizettek elő a Wealthy Affiliate programban (akciósan 19 dollár) és nem folytatták tovább. Vagy folytatták, de nem rajtam keresztül csatlakozva. Ezt, én vállaltam. Örülök, hogy segíteni tudtam eddig is ☺️!

Ha szeretnél továbbra is velem tanulni komoly elköteleződéssel magyar nyelven a Digitális Marketing képzéseimmel, akkor upgrede-lj fel 1 éves előfizetésre (fele annyiba kerül havi lebontásban, mintha havonta fizetnéd) a Wealthy Affiliate programban rajtam keresztül és további magyar nyelvű és haladó szintű (mesterkurzus) digitális marketing képzésekkel folytathatod (nem csak a WA képzései), amivel sikeres Internetes pénztermelő vállalkozást hozhatsz létre.

>> További információ a Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzusomról <<

Ha  elakadtál és bármilyen kérdésed van és én vagyok a közvetlen mentorod (az-az már van Wealthy Affiliate fiókod) , akkor lépj be a login menüben és írd meg a Wealthy Affiliate fiókodban a „messages”-üzenetek menüben

üzenetek küldése Péternek a Wealthy Affiliate platformon
üzenetek küldése Péternek a Wealthy Affiliate platformon

 

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük