Friss információk

1. lecke: Első lépések-Gördülékeny vállalkozás

Üdvözöllek az Affiliate Kiképzésben-ben!

Először is

Köszönöm, hogy csatlakoztál! Mivel itt vagy a magyar nyelvű képzésen is, ezért már feliratkoztál és nézegeted első tréningeket a Wealthy Affiliate Programban angol nyelven és hozzáférést kaptál Tőlem itt a Magyar nyelvű Affiliate Kiképzés kurzusokhoz is. Kipróbálhatod teljesen ingyen. Semmilyen kötelezettséged nincsen! Próbáld, teszteld a a Wealthy Affiliate Programot ingyen angol nyelven, amihez itt kapsz segítséget magyarul lépésről-lepésre. Nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára, hogy beleláss, mit is kapsz, ha komolyan gondolod majd az otthoni pénzkeresés munkádat, amikor Prémium taggá válsz!

Készen állsz arra, hogy sokat tanulj, sok móka legyen, teljes munkaidős jövedelmet és márkát építs ki magadnak, és olyan platformot népszerűsíts, amelybe bízhatsz és amely valóban pozitív módon segíthet az embereknek?

Ha igen, akkor határozottan a megfelelő helyen vagy, és tudom, hogy szeretni fogod azt, amit a következő leckékben tanulni fogsz.

Az első dolgok mindenekelőtt egy kis információ a Wealthy Affiliate társult programjáról és hogy ez a képzés hogyan fog működni.

A WA Partnerprogram is fantasztikus!

A Wealthy Affiliate Affiliate program a világ egyik legfejlettebb online eszközei, ami mindent ad ahhoz, hogy online boltod, vállalkozásod, megjelenésed, weboldalad, bármi megjelenjen a világhálón, amivel pénzt keresel otthonodból akkor is, amikor éppen alszol.

A WAl évek óta rész vesz 100 különböző partnerprogramban, nagyon jól tudják, hogy mit akarnak a partner vállalkozások, és folyamatosan dolgoznak azon, hogy még ettől is jobban működjenek.

A WA Affiliate Programnak számos különféle szempontja van, amelyeket kihasználhatsz az online elérhetőséged a bevétel és az átváltás maximalizálásához és ezekről röviden áttekintést is adok. Természetesen, amikor átmentünk a Bootcamp edzésen, egyre okosabb és gyakorlatiasabb leszel ezzel a képzéssel.

Néhány fontos menü, amelyet szeretnék megértetni veled. Az első a fejlécben található „$” ikon, ha rákattintasz, akkor elérheted a teljes Affiliate erőforrás menüt (lásd lent).

WA Affiliate Bootcamp - Az üzleti élet megteremtése
Affiliate erőforrás menü: WA Affiliate Bootcamp – Az üzleti élet megteremtése
  • A program részletei. Itt érheted el az összes információt az Affiliate Programról, a jutalék felépítéséről, a fő leányvállalati kapcsolatáról, az ösztönző visszaszámlálásáról stb.
  • Saját statisztika. Itt érheted el részletes információkat a statisztikákról és az összes jutalékról / tranzakcióról.
  • Feladatok. Ez mind az interakció és a kommunikáció (kérdések), amelyek a WA-n belül zajlanak Veled kapcsolatban. Ezeket akkor is ki kell töltened, amikor beérkeznek, és az ajánlásokkal való interakció sokkal nagyobb konverziókhoz vezet.
  • Saját ajánlások. Ez megmutatja az összes hivatkozást, amellyel csatlakoztak a Te affiliate linkeden keresztül, mind a Starter, mind a Premium kategóriában.
  • Linkek és követés. Itt szerezheted be az összes affiliate parnter hivatkozását, létrehozhatsz saját nyomkövetési linkeket, és hozzáadhatsz nyomkövetést olyan szolgáltatásokhoz, mint a Google Adwords, BingAds.com és Facebook.com.
  • Üzenetek. Ezek automatikus, követő üzenetek, amelyeket létrehozhatsz az ajánlatokhoz!
  • Bannerek. Magától értetődő: ezek olyan szalaghirdetések, amelyeket a közösségi médiában, a weboldaladon vagy bárhol máshol használhatsz, és hozzáadhatsz egy bannert, amely népszerűsíti a WA-t.

Az oldalsávban megjelenik az Tréning gomba menüben. Ezután rákattintva megnyithatod az képzéseket, és második elemként láthatod az Affiliate Bootcamp képzési felületet.

WA Affiliate Bootcamp
WA Affiliate Bootcamp

7 kurzus  70 leckével. Csak azok tudnak másoknak segíteni, hogy pénzt keressenek, akik maguk is megtanulták és felépítették otthoni online pénzkereső “birodalmukat”. Egy Wealthy Affiliate vállalkozást fogsz létrehozni. Érdemes (de nem kötelező) először az Online Entrepreneur Certification képzést elvégezned (folyamatosan készül az is magyar nyelven ezen a weboldalon).

Ebben az „edzésben” mindig visszatérhetsz oda, ahol jársz. Nem tévedsz el. Nem fogsz kihagyni fontos információkat.

Az Te potenciális és jutalék felépítésed

A Wealthy Affiliate affiliate programja nemcsak technológiai szempontból halad előre, hanem megkapod az egyik legvonzóbb MEGTAKARÍTÓ jutalék struktúrát az összes affiliate marketing területen.

Nézzük meg konkrét példákkal

Ha úgy invitálsz másokat, hogy Te magad ingyenesen csatlakozol a WA-hoz

Ha starter csomaggal csatlakozol akkor így néz ki a jutalékod, ha ajánlod másoknak

A kezdeti $19 ajánlat, Jutalék = $4
$49/hónap, Jutalékod = $11.25 ismétlődően
$234/6 hónap, Jutalékod = $54 ismétlődően
$359/éves, Jutalékod = $87.50 ismétlődően

Ha itt prémium taggá upgrad-elsz a Wealthy Affiliate-nál, akkor megkapod duplán a jutalékokat, és részt vehetsz az 1 dolláros hitelprogramunkban is, amely lehetővé teszi, hogy ingyenes tagokból keressél, ha feliratkozik, és felállítja számláját. Még a  domain nevekkel is pénzt kereshetsz, ha az is vásárolnak az új tagok. Mivel egy weboldalhoz szükség lesz domain névre is.

Ha PREMIUM tagsággal csatlakozol, akkor ennyi jutalékot kapsz ajánlásonként: (100% -kal magasabb jutalék !)

Kredit: Beállítják számládat => 1 USD (ajánlásonként)
Domain Vásárlás: => $ 1 ismétlődő
Kezdeti 19 dollár ajánlat, jutalék => 8 dollár (egyszer)
49 USD / hónap, jutalék => 23,50 USD (minden hónapban ismétlődik)
234 USD / hat hónap, jutalék => 108 USD (hathavonta ismétlődik)
359 USD / év, jutalék => 175 USD (évente ismétlődő)!

Ha csak 10 embernek mutattad meg és használják is például a havi díjas opcióban ezt a nagyszerű platformot, akkor havi 75.000 Ft jutalékot kapsz rendszeresen. (jelenlegi árfolyam szerint, ami most nagyon alacsony. 320 Ft/1 dollár. Ha például 370 Ft-os dollárral számolunk, akkor  87.000 Ft-ot fogsz keresni havonta.) És még nem számoltam a többi jutalékot.

* Megjegyzés: átlagosan konverziós ráta 8 -ból 1 frissít fel éves díjra, és az összes ingyenes Starter csatlakozó 12% -a végül Prémiumra vált át. Kérdés, hogy Téged hányan találnak meg globálisan az Interneten? Tízen, százan, ezren, százezren? A szociális média világában nagyon sokan elérhetik weboldaladat. Ha van napi 30 új weboldal látogatód, ebből 1 biztos, hogy csatlakozik az ingyenes Starter csomaghoz. Az-az 100 emberből 12 ember csatlakozni fog és fel is upgrade-el a prémium csomagra.

De mi van akkor, ha a weboldaladat naponta ezren látogatják? 

Keresőoptimalizálással simán elérhető ez a cél. Nem számolgatok tovább. (a videóban látni fogod lentebb a konkrét adatokat, amivel számolhatsz) A legreálisabb számításokkal és tapasztalattal 1 év kemény munka révén. Lesz minimum 50 ember, aki folyamatosan használni fogja a Wealthy Affiliate eszközöket. Mert már megtanultad és Te magad is használod, hogy több eszközt is kapsz egy platformon. 50 ember havi díjának jutaléka Havonta folyamatosan 375.000 Ft bevétel! Határ a csillagos ég! Hiszen ez csak a Wealthy Affiliate terméked 🙂 biztos vagyok benne, hogy lesz több weboldalad (más piaci rés termékekre alapozva), ahogyan azt az 1. tréningben: Online Vállalkozói Bizonyítvány-ban megtanulhattad!

Ez nem hullik az öledbe! Ezért dolgozni kell! Nem szeretnélek áltatni, legfőképpen átverni ahogyan ezt sokan megteszik.

Amikor ingyenesen feliratkozik valaki, a célunk az, hogy ő is fel upgrade-eljen, hiszen ő is több jutalékot kap. Senkit sem tukmálunk semmire. Emlékszel? Téged sem! Ez nem MLM (habár az is egy jól működő marketing stratégia, de nem mindenki szeret eladni. Én sem!) Ez mindenkinek jobb. Ha valaki ingyenes fiókhoz csatlakozik és a fiókját beállítja, de nem upgrade-el, akkor is a kezdeti 1 dollárhoz jutsz (2 kredit x 0,50 dollár). Ezek összeadódnak, ha prémium tag vagy.

Amikor valaki beállítja a számláját, az első havi 19 USD ajánlatot kap jelen pillanatban. Ez nagyon jól átalakul, és szinte mindenki úgy dönt később, hogy az első hónap után marad, az érték, a szolgáltatások minősége, a kapott támogatásokat és a Wealthy Affiliate által kínált általános pozitív tapasztalatok miatt. Nem beszélve, hogy itt magyar nyelven segítünk Téged. Így biztos jövedelmet alapoz meg számodra, még ha munka mellett is csinálod napi 1-2 órában.

Örök élettartamú jutalékokat és élethosszig tartó sütiket kínál a Wealthy Affiliate,

ami ebben az iparban valóban nem hallott. Ha valaki rajtad keresztül hivatkozik a WA-ban, akkor ez az ajánlás ÖRÖKRE a Tied. Az-az hozzád csatlakozik. (emlékszel? A hozzád csatlakozóknak is adok hozzáférést az itteni magyar képzéshez, csak jelezned kell felém, hogy van egy újabb hozzád csatlakozód. Kapja is azonnal a magyar nyelvű segítséget ezen a weboldalon úgy, hogy nem Neked kell tanítanod, hiszen  nemrég kezdtél Te is :))

Az iparág számos olyan programjával ellentétben, amely sajnos „az ügyfelek kihasználására” összpontosít és nincs hozzá magyar képzés sem, a WA  mindig is jobb szolgáltatást nyújt. Minél jobb szolgáltatást nyújtanak, annál több ember használja tovább, hosszabb ideig tartózkodik, és annál jobb lesz a konverzió.

Ez a WA célja, hogy több pénzt szerezzenek Neked. Célja az iparágban a legjobb szolgáltatást nyújtani, és ez továbbra is állandó figyelmük marad. Ennek eredményeként keresett pénz, valamint az a Wealthy Affiliate vállalkozásra hivatkozók által felépített bizalom, amely hosszú távra és hihetetlen online üzleti vállalkozáshoz vezet.

** Fizetnek minden hónap 1. napján, és egyetlen fiók kifizetését sem hagyják ki a kezdetektől, amióta indult (14 évvel ezelőtt). Időben fizetnek, és évente milliókat (dollárban persze) fizetnek ki!

1. feladat: Add hozzá affiliate céljaidat!

Olyan diskurzust hoztunk létre, ahol felveheted az affiliate céljaidat, nemcsak a közelgő bootcamp-re. Magam is hosszú távú gondolkodó vagyok. Tudom, mit lehet elérni egy év alatt … egy év olyan, mint egy idő villogása, hiszen jövőre is itt leszek 🙂

Mi lenne, ha jövőre 100 ajánlást tudnál létrehozni (megmutatni másoknak, vagy rád találnak a weboldaladra, akik kipróbálják ingyen a programot)  ?… mi lenne 200 … mi lenne 500 …. vagy 1000? Légy reális, de valóban ne légy irreális. Soha nem éred el azokat a célokat, amelyeket elérhetetlennek tartasz, pláne, ha soha nem is állítasz be magadnak még minimális célokat sem.

Add hozzá a céljait a következő üzenet szálon belül

==> add hozzá célodat. Mit szeretnél elérni: Melyek a WA promóciós céljaid a jövőben?

Ezenkívül szólj hozzá legalább még két másik ember céljához a hozzászólások bejegyzés folyamán belül. Ez egy közösség itt a WA-ban, és mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk és támogassuk egymást a siker felé vezető úton! Te is bátoríthatsz már az elején, ahogyan téged is segítünk!

Már most  megkezdheted a hálózatépítést, és fantasztikus kapcsolatokat építhetsz fel, amelyek csak tovább növelik az online sikeredet. Tehát szánjon egy percet, és ösztönözz legalább két másik embert az Ő céljaikra is.

3. feladat: Nézd meg az Affiliate Program áttekintését

Van egy bevezető videó a Wealthy Affiliate-nak a fiókodban. Ez áttekintést nyújt a statisztikai oldalakról, és megmutatja affiliate fiókodnak beállítását. Nézd meg. Természetesen én is készítettem magyar nyelven is.

Wealthy Affiliate Program
Wealthy Affiliate Program

Fontos, hogy menj keresztül ezen a folyamaton, hogy teljes mértékben megértsd a folyamatot!

4. feladat: Hivatalosan csatlakozz az Affiliate Bootcamp-hez (Kiképzés)

 

Ha már csatlakoztál, akkor ezt láthatod a WA fiókodban

Te már hivatalosan is tagja vagy az Affiliate Bootcamp-nek!
Te már hivatalosan is tagja vagy az Affiliate Bootcamp-nek!

 

Legyél előfizetője és végezd el a kurzusokat, ezzel prémium tagja leszel csapatomnak a Wealthy Affiliate Programban és hozzáférést kapsz  itt a Magyar nyelvű Affiliate Kiképzés többi kurzusához is. Előtte kipróbálhatod teljesen ingyen angolul. Semmilyen kötelezettséged nincsen! Próbáld, teszteld a a Wealthy Affiliate Programot ingyen angol nyelven. Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára!

Mert az információ kincs:)

Jó látni, hogy lépéseket teszel azért, hogy elérd a céljaidat!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!