0. lecke: Első lépések “Getting Started” 

Figyelem: a Wealthy Affiliate angol affiliate rendszere teljesen átalakul, megújul és még jobb lesz, ahogyan ígérték, “hamarosan”. Ezért újra kell itt készítenem a magyar nyelvű képzéseket is hozzá. Ez nagyon sok munka és idő! Türelmedet kérem. Ettől még regisztrálhatsz, hiszen ingyenes. Nem veszítesz semmit és az angol nyelvű képzéseket így is hozzáférsz. Köszönöm megértésedet!

Ha csatlakozol hozzám a Wealthy Affiliate teljesen INGYENES Starter csomaghoz az én linkemen keresztül. Nincs szükség hitelkártyára. Nincs semmilyen kockázat! És elvégzed vagy csak betekintettél a szintén ingyenes Online Entrepreneur Certification “Getting Started”  angol nyelvű kurzust (10 ingyenes lecke angolul) és a Affiliate Bootcamp ” Getting Your Business Rolling” angol nyelvű kurzust (10 ingyenes lecke angolul), ami  10-10 leckéből áll, akkor hozzáférést kapsz itt a magyar nyelvű  4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés MAGYAR nyelvű kurzusom további leckéihez, szintén teljesen INGYEN! Bármikor megnézheted. Újra és újra. Figyelem, ahogyan azt fentebb írtam a Wealthy Affiliate fejlesztése miatt újra kell készítenem a magyar nyelvű képzést is, hiszen megújul és még jobb lesz. Ezért türelmedet kérem.

 ez a 4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés magyar nyelvű kurzus nem az “Online Entrepreneur Certification” és “Affiliate Bootcamp” angol nyelvű képzések magyar nyelvű képzései! Az Online Entrepreneur Certification és Affiliate Bootcamp magyar nyelvű képzéséhez akkor férhetsz hozzá, ha 1 éves előfizetője vagy, (én linkemen keresztül csatlakoztál) ezzel prémium tagja csapatomnak a Wealthy Affiliate Programban. Kizárólag rajtam keresztül csatlakozók kapnak hozzáférést a Wealthy Affiliate “Online Entrepreneur Certification” magyar nyelvű és  “Affiliate Bootcamp” magyar nyelvű kurzusaihoz! Azért ne keseredj el, mert sok leckében bele fogsz látni a Wealthy Affiliate  kurzusaiba is magyar nyelven a 4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés kurzus leckéiben is 🙂  Köszönöm megértésedet!

4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés

 

Ingyenes kurzus! Magyar Nyelven, bárkinek, aki szeretne magától felépíteni egy jövedelmező Niche WordPress weboldalt alap módszerekkel és eszközökkel. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Ez nem a Wealthy Affiliate “Online Entrepreneur Certification” magyar nyelvű és  “Affiliate Bootcamp” magyar nyelvű kurzusa. Azért ne keseredj el, mert sok leckében bele fogsz látni a Wealthy Affiliate  kurzusaiba magyar nyelven is:).

Hiszen párhuzamot fogok vonni a Wealthy Affiliate által alkalmazott niche WordPress weboldal készítés és az általános WordPress weboldal készítése között. Mert nem mindegy, hogyan, milyen eszközökkel, milyen segítséggel és mennyi pénzt keresel.

Megtudod később, hogy mennyi-mennyi előnnyel rendelkezel majd, ha a WordPress weboldaladat a Wealthy Affiliate Platformon keresztül építed. De hamarosan megtudod a leckékből az összehasonlításokat! De azért indítsd el Wealthy Affiliate starter csomagodat teljesen ingyen.

Segítek neked, hogyan csatlakozz. A lenti videóban!

 

 

Ha csatlakoztál rajtam keresztül az Ingyenes Starter csomaghoz és meg is csináltad (nem kötelező, de javasolt) az első 10-10 angol leckét, akkor hozzáférést kapsz a 4. Tréning: WordPress Niche weboldal készítés további magyar nyelvű leckékhez teljesen ingyen.

Kezdjünk is bele az “Első lépések”

 

Először szerezd meg az eszközöket és az angol nyelvű képzést

Erőteljes Online ÜzletedKeress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára