Friss információk
Ingyenes kurzus! Magyar Nyelven, bárkinek, aki szeretne magától felépíteni egy jövedelmező Niche WordPress weboldalt alap módszerekkel és eszközökkel. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Csatlakozz hozzánk!

0. lecke: Első lépések „Getting Started” 

Ha csatlakozol hozzám a Wealthy Affiliate teljesen INGYENES Starter csomaghoz az én linkemen keresztül és elvégzed vagy csak betekintettél a szintén ingyenes Online Entrepreneur Certification “Getting Started”  angol nyelvű kurzust (10 ingyenes lecke angolul) és a Affiliate Bootcamp ” Getting Your Business Rolling” angol nyelvű kurzust (10 ingyenes lecke angolul), ami  10-10 leckéből áll, akkor hozzáférést kapsz itt a magyar nyelvű  4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés MAGYAR nyelvű kurzusom további leckéihez, szintén teljesen INGYEN! Bármikor megnézheted. Újra és újra.

4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés

 

Ingyenes kurzus! Magyar Nyelven, bárkinek, aki szeretne magától felépíteni egy jövedelmező Niche WordPress weboldalt alap módszerekkel és eszközökkel. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Ez nem a Wealthy Affiliate „Online Entrepreneur Certification” magyar nyelvű és  „Affiliate Bootcamp” magyar nyelvű kurzusa. Azért ne keseredj el, mert sok leckében bele fogsz látni a Wealthy Affiliate  kurzusaiba magyar nyelven is:).

Hiszen párhuzamot fogok vonni a Wealthy Affiliate által alkalmazott niche WordPress weboldal készítés és az általános WordPress weboldal készítése között. Mert nem mindegy, hogyan, milyen eszközökkel, milyen segítséggel és mennyi pénzt keresel.

Megtudod később, hogy mennyi-mennyi előnnyel rendelkezel majd, ha a WordPress weboldaladat a Wealthy Affiliate Platformon keresztül építed. De hamarosan megtudod a leckékből az összehasonlításokat! De azért indítsd el Wealthy Affiliate starter csomagodat teljesen ingyen.

Segítek neked, hogyan csatlakozz. A lenti videóban!

Indítsd el a Starter csomagodat ingyen Most
Indítsd el a Starter csomagodat ingyen Most

 

 

Ha csatlakoztál rajtam keresztül az Ingyenes Starter csomaghoz és meg is csináltad (nem kötelező, de javasolt) az első 10-10 angol leckét, akkor hozzáférést kapsz a 4. Tréning: WordPress Niche weboldal készítés további magyar nyelvű leckékhez teljesen ingyen.

Kezdjünk is bele az „Első lépések”

 

Először szerezd meg az eszközöket és az angol nyelvű képzést

Építsd fel online üzletedet a Te szenvedélyedre alapozva!
Építsd fel online üzletedet a Te szenvedélyedre alapozva!

Erőteljes Online Üzleted. Keress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!