Friss információk

Hogyan indítsd el vállalkozásodat, 4 lépés a sikered felé! Ingyenes 74 perces kurzus

Nagy Péter vagyok az  NboM Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások alapítója
Ne rohanj el olyan gyorsan . Nagy Péter vagyok az  NboM Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások alapítója.

Sikeres online vállalkozóknak segítettem az elmúlt 20 évben a Digitális Marketing területen és tudom, hogy Te is köztük lehetsz!

Biztos vagyok benne, hogy Neked is van egy szenvedélyed vagy érdeklődsz valami iránt. Van egy készséged vagy már egy vállalkozásod.

Arra gondoltam, hogy Én is tudok Neked segíteni az elindulásban. Az a szépsége az Internetnek, hogy bármilyen ötleted és szenvedélyed van, ezekre sikeres vállalkozást építhetsz tanulással és kemény munkával online környezetben, online eszközökkel, amit a kezedbe adok a Wealthy Affiliate platform hozzáférésednek köszönhetően.

Jómagam, mint tapasztalt veterán 25 éve jelen vagyon online és tagja vagyok több digitális Marketing közösségnek is, mint például a 2,7 millió taggal rendelkező Wealthy Affiliate-nek.

Kezd el Te is saját üzletedet. Válassz egy irányt. Hozz létre egy weboldalt, amit felfuttatunk és első  4 oldalra tesszük a keresőkben. Vannak leckék kezdő tagsággal rendelkezőknek, akiknek teljesen ingyenes. Szóval, ha szükséged van, ezekre a képzésekre és az eszközökre, csak egy gyors regisztrációval elérhetőek számodra. Azonnal küldjük is neked a hozzáféréseket. A platform angol nyelvű, ezért ne lepődj meg, hiszen globális üzletet építünk. Nagyobb torta, nagyobb szelet jár belőle 🤑

De ne izgulj. Itt a kurzus.affiliatenicheblog.hu weboldalamon Magyar nyelven is megtanulhatod párhuzamosan. Viszont ehhez a hozzáférést Neked kell kérned Tőlem. Hiszen a Magyar nyelvű képzési oldalam önszorgalommal készül. Senki nem fizet nekem ezért egy fillért sem.

Nyilván, ha prémium csomaggal csatlakozol hozzám a WA platformba, akkor 50% affiliate jutalékot kapok utánad. Valahol, azért fizetsz a képzéseimért, de magadért csatlakozol, hiszen Te is szeretnél pénzt keresni, még akár a WA platform ajánlásával is, de több millió lehetőséged van még.

Bármikor kapcsolatba léphetsz velem, ha elakadtál a képzésben, de ez egy közösség, így az angol nyelvű platformon több millió potenciális emberi közösség segít Neked, ha a chat-ben felteszed a kérdést angol nyelven. Privátban (csak prémium tagok) persze magyarul is kérdezhetsz a Wealthy Affiliate platformján tőlem, ha hozzám csatlakoztál és ha én vagyok a mentorod. Buta kérdés nincs. Csak az a buta, aki nem mer kérdezni!! De bármelyik weboldalamon lévő kapcsolati oldalamról tudsz kérdezni.

Remélem, hogy elgondolkodtál ezen az ajánlatomon és találkozunk a Wealthy Affilieta online irodáján keresztül is publikus beszélgetésekben, a privát levelezésben (ez csak prémium tagok érik el).

De bármilyen kérdésed felmerül, a leckék alatti hozzászólásban is kérdezhetsz vagy írhatsz levelet a kapcsolati oldalaimról.

 

Hitelkártya nem szükséges.

 

hogyan építhetsz fel egy rendkívül sikeres vállalkozást 2023-ban (4 lépésben)

 

 

ahol könnyedén találhatsz több millió lehetséges üzleti ötletet

 

 

egyszerű és rendkívül hatékony technikák nagy forgalom biztosítására vállalkozásod számára

 

 

hogyan hasznosíthatod az olyan nagy cégek kemény munkáját, mint az Amazon, hogy rengeteg online bevételt generálj magadnak

 

 

teszteld a Wealthy Affiliate Platformot

Hitelkártya nem szükséges.