Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat + SEO

Készíts Amazon Affiliate Marketing Weboldalakat Tréning
Készíts Amazon Affiliate Marketing Weboldalakat Tréning

 

WordPress Niche weboldal készítés tréning kiterjesztett része, ami szintén nem struktúrát, ezért nem érzed majd a sorrendet. Persze, aki már végig ment a struktúrát második részen és bele-bele nézett az első rész YouTube csatornám kutatás rész videóiba, akkor ez nem lesz nehéz számára. (tehát nem javasolt ezzel kezdened, mert beletörik a bicskád 🙂 )  Csak azokat a témákat emelem ki, akik “fanatikusan”, valóban sok pénzkeresés célja és megtesz mindent, hogy el is érje azt.

Te is szeretnél  havi 2.000 dollárt keresni?  Vagy többet? Mondani könnyű! Tenned kell érte!

Nézzük, hogy miről is szól majd ez harmadik nagy téma.

Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat – Niche & Kulcsszó kutatás, Linképítés, Silo-tervezés, WordPress SEO

 

Készítsünk Amazon affiliate weboldalakat, amelyekkel havonta jutalékokkal keresel pénzt az ingyenes keresőmotor-forgalomból. Siló étervezés – megnézheted, hogyan tervezzük és építjük fel a silókat. A silókkal sokkal jobban rangsorolhatják weboldaladat bármilyen a Google-ben. WordPress weboldal felépítése – pontosan megnézheted, hogyan kell használni a WordPress szoftvert affiliate marketing oldalak létrehozásához. Vess egy pillantást a fontos SEO tényezőkre és arra, hogy ezek miként segíthetik az affiliate weboldalad rangsorolását a Google-ben. Linképítési tippek – megtudhatod, hogyan készíthetsz linkeket a weboldaladra. A Google magas rangsorának valódi “titka” – ez az, ami igazán számít! 

Több témával valószínű, hogy az előző leckékben, cikkekben, videókban is találkoztál megemlítve, de ezt jelzem majd és utalok az adott képzésre. Csak szeretném, ha mégis rendezetten tanulj és ne vessz el az erdőben :). Nekem az egész itt van a jobb kisujjamban. És sokaknak is biztos! De ne feledd, hogy nem mindenki van haladó szinten. Ezért az építkezést nem kezdhetjük a tetővel. (habár a való világban erre is van példa 🙂 ). Sok embernek még alapsegítségre van szüksége. Alap nélkül nem áll meg a házad sem!

Ez a rész 8 kurzusból és leckéiből áll (ez mindig frissül, ezért nem tudom, hogy hány leckéből áll). Kb. 30-40 lecke

 

Course Instructor

Nagy Péter Nagy Péter Szerző

Course Information

Course Instructor

Nagy Péter Nagy Péter Szerző

Kérdezni nem szégyen! Sőt! Sikeres ember tud kérdezni :) Kérdezz bátran és szólj hozzá?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük