Friss információk
1. Tréning: Online Vállalkozói Bizonyítvány
1. Tréning: Online Vállalkozói Bizonyítvány

1. Az online vállalkozói bizonyítvány tréning

1. Az online vállalkozói bizonyítvány tréning

Csatlakozz Wealthy Affiliate programhoz ingyen. Van/volt lehetőséged tesztelni, kipróbálni ezt a nagyszerű angol nyelvű platformot, hiszen ez globális üzletet biztosít számodra és nem árul zsákbamacskát. Tudod, hogy mit kapsz cserébe.

Majd később döntesz, hogy előfizetsz havi prémium tagságra vagy a még jobb éves prémium tagságra, hiszen így hónapokra felosztva fele annyiba kerül. Sikeres üzleted építéséhez, otthonodból való munkádhoz itt magyar nyelven is megmutatom a Wealthy Affiliate program otthoni pénzkeresés, Digitális Marketing és még sok más oktató anyagomat. Mivel ez nagyon sok  önkéntes munka  és sok idő számomra (hiszen ezért külön nem fizet nekem a Wealthy Affiliate), ezért megértheted, hogy csak az angol nyelvű Wealthy Affiliate platform prémium tagsághoz vagy magasabb csomagra váltók kapnak hozzáférést a további magyar nyelvű leckéimhez.

Az affiliate üzlet felépítése megtanulható egyszerű lépésekben, de szorgos munka és idő befektetéssel lehet csak állandó, passzív jövedelmet teremteni (amikor alszol, akkor is keresel pénzt, hiszen weboldalaid akkor sem alszanak 🙂 ). Aki mást ígér, az nem tisztességes!

 

>>Kezd el itt egy kattintással felépíteni tisztességes, otthoni pénzkereső üzletedet. Tanuld meg Te is, hogyan lehet pénzt keresni az Internet segítségével, kitartó és szorgos munkával!<<

 

 

1. kurzus: Első lépések online üzletedhez 10 leckéje angol nyelven INGYENES: ide kattintva tudsz csatlakozni

A tréning előnyei és mit fogsz megtanulni

Az online vállalkozói bizonyítvány ( Online Entrepreneur Certification, az-az OEC) tréning egy 5 kurzusból és 50 leckéből álló tanfolyam-sorozat, amely végig vezet Téged egy online digitális marketing vállalkozás létrehozásának és növekedésének folyamatában, egy adott piaci résen (niche) belül.

1. szint: Első lépések online üzletedhez (10 lecke)

Részletesebben:

Megtanulod, hogyan lehet azonnal elmerülni a félelmetes  Wealthy Affiliate közösségben. Fedezd fel az online bevételszerzés folyamatát. Hozz létre célokat és kezdj el dolgozni az új pénzügyi stratégiáddal. Azonnal hozzáférhetsz több, mint 590 000 piaci réshez (niche). Válaszd ki a vállalkozásod kiindulópontjaként szolgáló piaci résedet (NICHE). Készítse el saját piaci résedet.

Ismerd meg, hogyan optimalizálhatod weboldaladat a WordPress használatával. Egyszerű és ingyenes módszer a weboldalad keresőmotorbaráttá tételére. Minőségi weboldal-tartalom létrehozása (hogy cikked rangsorolásra kerüljön a keresőkben). A kulcsszó kutatási folyamat megértése. Gyorsan és egyszerűen elkészíted saját alacsony versenyű kulcsszólistádat.

Leckék:

1. lecke: Elindulás

2. lecke: Áttekintés, hogyan lehet pénzt keresni online?

3. lecke: Profitáló piaci rés választás

4. lecke: Saját PROFITÁLÓ niche Weboldal felépítése

5. lecke: A WordPress niche webhelyed beállítása

6. lecke: A weboldal felkészítése  a keresőmotorok számára

7. lecke: Egyedi webtartalom létrehozása

8. lecke: Saját menü létrehozása a weboldaladon

9. lecke: A kulcsszavak fontossága a tartalmaidban

10. lecke: Gratulálok és a következő lépések


2. szint: Saját Profitáló Weboldal Felépítése (10 lecke)

Ez egy 10 leckéből álló képzés amivel költségmentes (ingyenes) forgalomgenerálási technikákon keresztül lehetővé tesszük, a nagyon releváns forgalom beindítását és állandó weboldal látogatottság növelését, bármilyen piaci résen. (niche)

Saját forgalom létrehozása, 2. szintű webhely létrehozása
Saját forgalom létrehozása, 2. szintű webhely létrehozása

Részletesebben:

A weboldal forgalom alapelveinek megértése. A sikerre domain név (weboldal tartomány), az-az a teweboldalad.com kiválasztása. Saját domain-specifikus e-mail cím beállítása. Olyan tartalom létrehozása, amely konvertálja a weboldal látogatókat vásárlóvá. Hogyan készíts weboldaladra vonzó és elbűvölő tartalmakat? Hogyan szerezz még nagyobb forgalmat termékek, szolgáltatások vélemény írásával (Reviews).

Weboldalad átköltöztetése a saját domain-edre. Felhasználói alapú élmény kiépítése weboldaladon. Korlátlan forgalom (weboldal látogató) elérése az “alacsonyan függő gyümölcsből”, az-az olyan kulcsszavak kutatása, amire keresnek az emberek, de még nincs nagy verseny rá. Szedd le Te elsőnek az érett gyümölcsöt! Legyél profi felhasználó weboldaladon a WordPress Editor segítségével. Partnerprogramot célzó tartalom létrehozása, az-az az affiliate programok és termékek értékesítése jutalékért cserébe.

Leckék:

1. lecke: Saját domain neved, a Te márkád

2. lecke: Haladjunk tovább, a márkád megérkezett

3. lecke: Kulcsszóban gazdag tartalom létrehozása

4. lecke: Domain-specifikus e-mail fiók beállítása

5. lecke: A forgalom megoszlása

6. lecke: Több olvasó = Több bevételi potenciál

7. lecke: A tökéletes kulcsszavak a Google rangsorához vezetnek

8. lecke: Hogyan építs bizalmat, hogy üzleted növekedjen?

9. lecke: A termelékenység erősítése

10. Növeld a Wealthy Affiliate rangodat (rangsorolásodat)


 

3. szint: Hogyan keress pénzt otthonodban? (10 lecke)

Most már van weboldalad, van tartalmad, tudod, hogyan lehet forgalmat szerezni … most mi következik? Ideje, hogy pénzt keress a niche weboldaladdal. Miután megértetted, hogyan lehet forgalmat szerezni, és elkezded a forgalmat keresni, számos módon lehet bevételt keresni weboldaladdal. Ezen a kurzuson számos lehetőséget mutatok meg, amelyekkel pénzt kereshetsz a weboldaladdal.

Részletesebben:

Értsd meg az “Ügyfélvásárlás életciklusának” folyamatát. Értsd meg az affiliate hálózatok előnyeit ( melyik a legjobb? ). A jövedelmező üzleti vállalkozásokhoz kapcsolódó számok megértése az online világban. Hol szerezhetsz azonnali hozzáférést, hogy milliónyi terméket népszerűsíts minden elképzelhető piaci résen (niche) belül? Pénzkeresés a weboldaladon található termékinformációkkal, áttekintésével, összehasonlításával? ( product reviews ). Hogyan használd ki a Google Adsense előnyeit weboldaladon?

Értsd meg, hogy mi a különbség a nagy jutalék vagy fillérekért dolgozó weboldal profitod között? Trükkös hirdetési technika, amelyről nagyon kevesen tudnak. Hogyan lehet pénzt keresni affiliate programok révén egy adott piaci résen belül? Hogyan lehet hatékonyan beépíteni az affiliate linkeket a tartalomba? Leányvállalati (affiliate) promóciós anyagok (képek és szalaghirdetések, az-az bannerek) kihasználása.

Hogyan adhatunk hozzá “vásárlási” widgeteket a weboldaladhoz? Hogyan lehet INSTANT hozzáférést kapni a termékhírekhez az iparágon belül. A közzétételi hálózati alternatívák előnyeinek használata. Bevételszerzés egyedi termékértékelések révén.

Leckék:

1. lecke: A PÉNZ megértése az online üzleti életben

2. lecke: Affiliate Programok és a Hálózatok Megértése

3. lecke: A Releváns Partnerprogramok Mindenütt Megtalálhatók

4. lecke: Partner linkek hozzáadása az oldalaihoz

5. lecke: Azonnali hozzáférés egymillió termékhez

6. lecke: Kihasználva a termékértékeléseket

7. lecke: Fizetés a weboldaladon található hirdetésért is

8. lecke: Értsd meg, hogy mi a különbség a nagy jutalék vagy fillérekért dolgozó weboldal profitod között?

9. lecke: Ragyogó módszer a forgalom nyomon követésére és megértésére

10. lecke: A segítséggel érkezik a pénzügyi siker


 

4. szint: Szociális Média Marketing elsajátítsa (10 lecke)

Ez a kurzus teszi lehetővé számodra, hogy elkötelezett legyél a közösségeknek. A közösségi médiának, a közösségi marketingnek és a közösségi hálózatoknak. A közösségi média a világon bárhol, minden siker alapját, a közösségi elkötelezettség eredményezi! Ez a kurzus is 10 leckéből áll.

Részletesebben:

Mit jelent a szociális marketing a Te vállalkozásod számára? A weboldalad vonzóvá tétele.Hogyan válhat a Facebook egy „erőművé” ? Vizualitás használat hogy vonzd a követőket. Hogyan működik a “Twittersphere” (azon emberek közössége, akik a Twitter mikroblog szolgáltatást használják) valóban, és hogyan profitálhatsz ezzel? A Google kihasználása. Hogy az összes online tevékenységünk természetes legyen.

Könnyű, egyszerű és hatékony módszerek a pénzkereséshez a megosztások révén. Hogyan és mikor lépjünk a “Csak megosztás” üzemmódba. Miért fontosabb a közönséged elkötelezettsége, mint a szociális marketing? Hogyan lehet javítani a létrehozott tartalmak megoszthatóságát? A Facebook EdgeRank megértése. A Pinterest használata a kampányok felrobbanásához.

Hogyan készítsünk egy hatékony Tweet-et? A Google “Authorship” megvalósítása a hitelesség, a márka és az átkattintási konverzió növelése érdekében. Hogyan lehet folyamatos bevételt szerezni a Wealthy Affiliate programban történő szocializációval? Mikor használjunk “JÓ” vagy “Rossz” közösségi médiát? Készítsd fel magadat a közönséged elkötelezettségére, hogy sikeres legyél egész életedben!

Leckék:

1. lecke: Mit jelent a közösségi elkötelezettség vállalkozásod szempontjából?

2. lecke: Hogyan Tedd Vonzóvá Weboldaladat?

3. lecke: Facebook használatának helyes útja

4. lecke: Hogyan használd a Pinterest-et a forgalom növelésére?

5. lecke: Hogyan készítsünk egy hatékony Twitter kampányt?

6. lecke: Google Plus vagy Mínusz? A Google+ megszűnt-hamarosan új képzés helyette

7. lecke: A Wealthy Affiliate közösségi helyzetének előnye

8. lecke: Hogyan készíts kampányt közösségi márkaépítéssel?

9. lecke: 4 módszer a Wealthy Affiliate üzleted megosztásához a közösségi médiákban

10. lecke: Nem lehetsz mindennek a mestere

 


 

5. szint: A Maximális Siker Elérése A Tartalom Létrehozásával (10 lecke)

Megfelelő alapot teremt a sikeres online üzleted létrehozásához. Sokan tudják már, hogy a tartalom létrehozásával érheted el a sikeredet! De mégsem alkalmazzák helyesen, vagy nem is készítenek rendszeres tartalmakat. Ez a kurzus a vállalkozásod tartalmi (blogolás) aspektusát fogja részletezni.

Bővíti tudásodat és ismereteidet a kezdeti kulcsszó és tartalmi téma kutatási folyamattól kezdve, SEO, a tartalom elrendezésén / architektúrán / felépítésén keresztül, a tartalom révén az olvasód elkötelezettség kialakításáig, hatékony módszerekkel a konverziók fellendítéséhez és a tartalom méretezéséhez a megfelelő célmeghatározás és kiszervezés révén.

Ebben a képzésben fogod megérteni, hogyan lehet a leghatékonyabb és leghatékonyabban skálázni vállalkozásodat a tartalmadon keresztül. Ha jól figyelsz és tanulsz, akkor csak ezzel a leckével nagyobb eredményeket érhetsz el, mint bármilyen más marketing stratégiával! Nem titkokat fogok Neked elárulni, de ezer százalék, hogy biztos találkozol olyan információval, ami “ARANYBÁNYA” lesz számodra! Ez a kurzus is 10 leckéből áll.

Részletesebben:

Tartalom készítése és hogyan lehet ezt hatékonyan végrehajtani? A tartalomtól a konverzióig (pénzt is akarsz keresni, ne csak információs sztráda legyen a weboldalad! Hogyan érd el azt, hogy az emberek valóban elolvassák tartalmadat és részt is vegyenek a tartalomban? A valós konverziók feltárása és elemzése.

Hosszú távú stratégia egy ragyogó weboldal számára. A tartalom, a rangsorolás és a forgalom halmozott útja. Vizuálisan vonzó tartalom létrehozása. A webmester eszközök használata és a vállalkozásod számára nyújtotta előnyök. A tartalom létrehozásának sikeres üzleti tervének elkészítése. Indexálás és rangsorolás a többi nagy keresőmotorban is (Bing és Yahoo) A tartalom előállításának szempontjainak megfelelő kiszervezése.

Leckék:

1. lecke: Tartalmad a Te vállalkozásodban

2. lecke: A Google Webmestereszközök beállítása

3. lecke: Az indexelési idő és a sebesség javítása

4. lecke: Az embereknek el kell olvasniuk a tartalmat

5. lecke: Egy év rövid időszak, de mégis nagy a vállalkozások számára

6. lecke: Írás megtervezése az architektúrán belül

7. lecke: Hogyan írjunk tartalmat, hogy olvasóból vásárló legyen?

8. lecke: Hozzászólás fontossága egy blogban

9. lecke: Ne feledd! A Yahoo és a Bing az online keresési forgalom 33% -át adják

10. lecke: Tökéletes terv a következő hónapokra és évekre [célok]

 


 

 

 

Course Information

Difficulty: Kezdő

Course Instructor

Nagy Péter Nagy Péter Szerző

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

1. szint: Első lépések online üzletedhez

2. szint: Saját Profitáló Weboldal Felépítése

3. szint: Hogyan keress pénzt otthonodban?

4. szint: Szociális Média Marketing Elsajátítása

5. szint: A Maximális Siker Elérése A Tartalom Létrehozásával

Course Information

Difficulty: Kezdő

Course Instructor

Nagy Péter Nagy Péter Szerző

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

1. szint: Első lépések online üzletedhez

2. szint: Saját Profitáló Weboldal Felépítése

3. szint: Hogyan keress pénzt otthonodban?

4. szint: Szociális Média Marketing Elsajátítása

5. szint: A Maximális Siker Elérése A Tartalom Létrehozásával

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük