2. kurzus: A WordPress használatának megkezdése

Ha csatlakozol hozzám a Wealthy Affiliate teljesen INGYENES Starter csomaghoz az én linkemen keresztül. Nincs szükség hitelkártyára. Nincs semmilyen kockázat! Akkor hozzáférést kapsz itt a magyar nyelvű  4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés MAGYAR nyelvű kurzusom további leckéihez, szintén teljesen INGYEN! Bármikor megnézheted. Újra és újra.

Course Information

Course Instructor

Nagy Péter Nagy Péter Szerző

2 thoughts on “2. kurzus: A WordPress használatának megkezdése”

 1. Kedves Péter,
  Mennyi esélye van annak, hogy ingyenes aldomain-en van a weboldalam vagy veszek egy egyedi domain nevet, hogy rátaláljanak a weboldalamra a googleben?
  Köszönöm!
  Jakab Ágoston

  1. Kedves Ágoston!
   100%, ha röviden akarnék válaszolni. Teljesen mindegy, hogy aldomain (Pl. weboldalam.fodomain.hu) vagy fő domain alatt fut a weboldalad (Pl. fodomain.hu), mert a helyes SEO-tól függ, hogy a keresőkben megtaláljanak egy adott kereső kifejezésre. Tehát, hogy megtaláljanak a weboldal érdeklődőid úgy, hogy soha sem hallották, látták a weboldal címedet, ahhoz tökéletes keresőoptimalizált tartalmakra van szükséged. (SEO). Ez nem nehéz munka, csak picit időigényesebb. (de megéri 🙂 ). Hiszen ingyenen forgalmat “terelhetsz” weboldaladra. Az összes tréningem egyik alapja a SEO. Ha ezt nem jól csinálod, akkor lehet bármilyen “csili-vili” weboldalad fő domainnel ellátva, a kutya sem fog rád találni. Kivéve, ha már ismert a márkád. Pl. a domain neved is a márkád, céged elnevezése. Pl. coca-cola.hu…Egyértelmű, hogy beírják a keresőbe és kész. Ott is vannak a weboldalán. Nem kell versenyezni senkivel. De simám “legyőzhető” a keresőkben ez a weboldal is, ha a Te tartalmad a coca-cola szóra lett optimalizálva (persze, ha ezzel a termékkel szeretnél profitálni weboldaladon)
   Remélem, hogy tudtam segíteni! Bárki, bármikor megelőzhet egy ingyenes domain névvel is a Google keresőben, ha itt készítesz egy ingyenes domain-t és weboldalt: Csak követsd a képzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.