Friss információk
Szerezz egy üzleti vállalkozást
Szerezz egy üzleti vállalkozást

2. Affiliate Bootcamp Tréning (70 lecke)

Az Affiliate Kiképzés (Wealthy Affiliate vállalkozásod létrehozása)

Építs magadnak egy niche WordPress weboldalt, miközben pénzt is keresel Szerezz egy üzleti vállalkozást (nem kell programozói tudás)

7 fázis  70 leckéjével

 

Csatlakozz Wealthy Affiliate programhoz ingyen. Van/volt lehetőséged tesztelni, kipróbálni ezt a nagyszerű angol nyelvű platformot, hiszen ez globális üzletet biztosít számodra és nem árul zsákbamacskát. Tudod, hogy mit kapsz cserébe.

 
Majd később döntesz, hogy előfizetsz havi prémium tagságra vagy a még jobb éves prémium tagságra, hiszen így hónapokra felosztva fele annyiba kerül. Sikeres üzleted építéséhez, otthonodból való munkádhoz itt magyar nyelven is megmutatom a Wealthy Affiliate program otthoni pénzkeresés, Digitális Marketing és még sok más oktató anyagomat.
 
Mivel ez nagyon sok  önkéntes munka  és sok idő számomra (hiszen ezért külön nem fizet nekem a Wealthy Affiliate), ezért megértheted, hogy csak az angol nyelvű Wealthy Affiliate platform prémium tagsághoz vagy magasabb csomagra váltók kapnak hozzáférést a további magyar nyelvű leckéimhez.
 
Az affiliate üzlet felépítése megtanulható egyszerű lépésekben, de szorgos munka és idő befektetéssel lehet csak állandó, passzív jövedelmet teremteni (amikor alszol, akkor is keresel pénzt, hiszen weboldalaid akkor sem alszanak 🙂 ). Aki mást ígér, az nem tisztességes!
 

>Kezd el itt egy kattintással felépíteni tisztességes, otthoni pénzkereső üzletedet. Tanuld meg Te is, hogyan lehet pénzt keresni az Internet segítségével, kitartó és szorgos munkával!<<

Ha úgy döntöttél és csatlakoztál hozzám, akkor azonnal adhatod is tovább. Csak egy link (az majd a saját affiliate linked lesz. Meg fogod tanulni, hogyan). Semmi több.
 
Persze nem csak ennyi lesz a munkád. De miért ne mutatnád meg azonnal másoknak, hogyan keressenek pénzt, miközben még Te is 1 perce kezdted! Akik hozzád csatlakoznak majd Ők is hozzáférést kapnak a képzéshez! NEM NEKED KELL tTANÍTANI ŐKET, elég, ha saját magadnak építed a vállalkozásodat. Te csak eszközöket és képzést adsz számukra. A nehéz munka egyik részét bízd ránk!

Az Affiliate Kiképzés (Wealthy Affiliate vállalkozásod létrehozása)

Építs magadnak egy niche WordPress weboldalt, miközben pénzt is keresel Szerezz egy üzleti vállalkozást (nem kell programozói tudás) 7 fázis  70 leckével. Kizárólag azoknak volt eddig, akik elvégezték az 1.tréninget ( Online Vállalkozói Bizonyítvány ) és létrehozták első weboldalukat, amellyel már pénzt keresnek online!
 
Eddig csak azok tudtak másoknak segíteni, hogy pénzt keressenek, akik már maguk is megtanulták és felépítették otthoni online pénzkereső „birodalmukat”. De mától bárki elkezdheti. Egy Wealthy Affiliate vállalkozást fogsz létrehozni.

Ezen a képzésen megtanítom azt, hogyan keress pénzt azzal is, hogy megmutasd másoknak is, Ők, hogyan keressenek pénzt otthonukból, online.

Bonyolultnak gondolod? Nem! Nem bonyolult! Nehéz, kemény munka? Igen!

 
Nem könnyű. Nem azoknak való, akik gyorsan, tanulás, tudás és munka nélkül szeretnének meggazdagodni. Akik még soha sem végeztek digitális marketinget otthonukból, azoknak nem javasolt.
 

Course Information

Difficulty: Haladó

Categories:

Course Instructor

Nagy Péter Nagy Péter Author

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

1. fázis: Szerezz egy üzleti vállalkozást (10 lecke)

2. fázis: Tartalom, kulcsszavak és konverziók (10 lecke)

3. fázis: Közösségi oldalak a weboldaladra (10 lecke)

4. fázis: Márkaszerzés médián keresztül (10 lecke)

5. fázis: A közönséged ismerete-az ajánlatok katapultálása (10 lecke)

6. fázis: Bing, Yahoo és a PPC hatalma (10 lecke)

7. fázis: Sikeres PPC kampányok készítése (10 lecke)

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük