1. kurzus-Online Vállalkozói Bizonyítvány első lépései

1. kurzus: Első lépések online üzletedhez

Ha csatlakoztál rajtam keresztül a Wealthy Affiliate programhoz ingyen. Tesztelted, kipróbáltad, láttad angol nyelven, majd 7 nap múlva úgy döntöttél, hogy előfizetsz az 1 éves prémium tagságra (50%-ot spórolva, mert az éves díj összességében fele annyiba kerül, mintha havonta fizetnéd), hogy pénzt keress otthonodban, akkor itt magyar nyelven tanulhatod meg a a Wealthy Affiliate program otthoni pénzkeresés rejtelmeit.

Wealthy Affiliate Online Entrepreneur Certification része. Ez egy tíz részes kurzus, ami  végigvezet Téged a bevételt eredményező sikeres online üzleti vállalkozás létrehozásának lépésein. Ez egy kezdő tanfolyam (1. szint) az első lépés az online üzleti tulajdonosként rejlő lehetőségek kiaknázásához.

A tanfolyam előnyei és mit fogsz megtanulni

 • Ismerd meg, hogyan lehet azonnal belemerülni a Wealthy Affiliate fantasztikus közösségébe
 • Készítsd el és kezdj el dolgozni az új pénzügyi és nem pénzügyi céljaidon
 • Válaszd ki a piaci résedet (niche) kiindulópontját vállalkozásod számára
 • Tanuld meg, hogyan lehet optimalizálni weboldaladat a WordPress használatával
 • Hogyan hozzunk létre minőségi weboldal-tartalmat (hogy rangsorolva legyél a Google-ben)
 • Saját, alacsony versenyképességű kulcsszavak és kulcsszólisták gyors és egyszerű létrehozása
 • Fedezd fel az online bevételszerzési folyamatot, az-az a digitális marketing és az affiliate marketing trendjét
 • Azonnali hozzáférés több mint 600 ezer profitáló niche-hez (piaci réshez)
 • Készítsd el saját saját niche weboldaladat
 • Egyszerű és ingyenes módja, hogy weboldalad barátja legyen keresőmotoroknak
 • A kulcsszó kutatási folyamat megértése

Kurzus Információk

Nehézségi fokozat: Kezdő

Kurzus oktató

Nagy Péter Nagy Péter Author

2 thoughts on “1. kurzus: Első lépések online üzletedhez”

 1. Uveges Gyula

  Gyula vagyok, örömmel csatlakoznek , de sajna februar7-en regisztráltam a
  Wealthy Affiliate oldalhoz , de nem tudok továbblépni nyelvi nehézségek miatt……
  Tudsz erre valamilyen megoldást……….
  Köszönöm , hogy szansz rám időt……
  Üdv….

  1. Nagy Péter

   Kedves Gyula,
   az affiliate marketing leginkább angol nyelven történik. Persze ez így teljesen nem igaz, mert mindenhol, ahol az affiliate rendszert felkínáló online boltok (Amazon, Ebay, Clickbank, stb találhatóak az országban, ott adott nyelven rendkívül profitáló weboldalt építhetsz fel. Például Németországban az az Amazon.de weboldalra épített affiliate marketinggel. Kérdés, hogy Neked mi a réspiacod! Te mivel szeretnél foglalkozni! Természetesen megfelelő képzés segítségével és munkával és hosszútávú gondolkodással bármit értékesíthetsz úgy, hogy nem kell saját boltot, raktárt, értékesítést, szállítást menedzselned. Magyarországon is működő affiliate-ből nagyon kevés van; ezek jellemzően szerencsejáték, Forex és ilyen-olyan egészségügyi, táplálékkiegészítők, krémek, fogyasztószereket kínálnak. (de ezek is inkább MLM rendszerrel terjesztenek). Az Google AdSense kb. az egyetlen értelmes pénzkereseti mód magyarul – ha automatizált rendszerben gondolkozol. De ez sem egyértelműen affiliate marketing. Nem mennék most ebbe bele. Nézd meg a videó csatornámon, mert az információ kincs. Ott is sokat tanulhatnak magyar nyelven azok, akik ebben az iparágban szeretnének elindulni úgy, hogy nem beszélik az angolt és nem is írnak angol nyelven. A mai világban már az online fordítás nem probléma. A cikkeket a profi angolosok is másokkal készíttetik. Érdemes, már eleve SEO-zott cikkeket másokkal megírni. Hiszen ettől működik a leginkább. Mert így találnak a weboldaladra, ahol már kattintanak is a az affiliate linkkel ellátott termékedre. (ez így nagyon egyszerűnek tűnik. E-mögött kemény munka és tanulás van! (kell, hogy legyen) Ez nem a gyors meggazdagodás és egyéb butaságok tárháza. Aki mást mond, az sajnos etikátlan és hazug. Ne dőlj be ezeknek! De a videókban erről eleget tanulhatsz ingyen.
   Viszont a Wealthy Affiliate Program magyar nyelvű képzését, amit ezen a weboldalon látsz, kizárólag a rajtam keresztül csatlakozóknak készül. Azoknak, akiknek én vagyok a “mentora”, az-az 1 éves előfizetéssel, rajtam keresztül csatlakoztak. De ott sem én dolgozok helyettük, csak magyar nyelven segítem őket. Én csak utat mutatok és egy picit (nem feltalálva újra a spanyolviaszt) tágabban, részletesebben mutatom meg a Wealthy Affiliate Üzletet. A havi díjas tagoknak nem publikus, csak a Youtube csatornám. Ott is rengeteg információt találsz. Sőt, a magyar nyelvű weboldalamon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük