Friss információk
Értsd meg, hogy mi a különbség a nagy jutalék vagy fillérekért dolgozó weboldal profitod között
Értsd meg, hogy mi a különbség a nagy jutalék vagy fillérekért dolgozó weboldal profitod között

Affiliate Niche Blog Kurzusok

Miből áll össze ez az óriási tréning?

I. rész

, ami további 2 részből áll (Niche kutatás és piackutatás)

4/1. Niche- és kulcsszó kutatás, hogy szerezz vevőket és célközönséget úgy, hogy Google első helyére kerülsz tréning.

 
Niche- és kulcsszó kutatás, hogy szerezz vevőket és célközönséget úgy, hogy Google első helyére kerülsz

Niche kutatás: 1 kurzus 14 videó lecke, összesen kb. 6 óra anyag

+

Kulcsszó kutatás: 1 kurzus 13 videó lecke, 5 óra anyag

Ingyenes. Bárkinek elérhető! kezdés előtt nem árt egy kis kutatás 🙂 amit már rég felfedezhettél a  YouTube csatornámon . Ezt a képzést itt strukturáltan nem látod, ezért ehhez a YouTube platformját kell használnod és persze a hozzá készült blog cikkeimet. Válogathatsz és „ugrálhatsz” a képzések közt. Attól függ, hogy mire van szükséged!
 • niche kutatás és piackutatás (Szerezz vevőket és célközönséget) és
 • a kulcsszó kutatás (Google első helyre kerülés titka)
 • nem feltétele a WordPress weboldal készítésének, mert ettől még elkezdheted ezt a tréninget és megtanulod, hogyan építs fel egy weboldalt (de a kutya sem fog rád találni). Ha WordPress Niche weboldalt szeretnél készíteni, akkor bizony már „kötelező” (persze nem a katonaságnál vagyunk 🙂 ), ha szeretnél kiemelkedni a tömegből, hogy Téged találjanak meg először. 14 videó lecke, összesen kb. 6 óra időtartamú. Nem rövid, tudom. De megéri megnézni a lejátszási listámban ezeket a videókat.
Hallgass bele itt lentebb a niche kutatás  első részébe, ha van időd. De természetesen a tréning oldalakon mindent részletesebben megtalálsz.
 
 
Hallgass bele itt lentebb a kulcsszó kutatás első részébe, ha van időd. De természetesen a tréning oldalakon mindent részletesebben megtalálsz.
 
 

II. rész

4/2. WordPress Niche weboldal készítés és SEO (keresőoptimalizálás) tréning.

WordPress Niche weboldal készítés

8 kurzus 27 leckével.

Folyamatosan készül a legújabb trendek alapján. Türelmedet kérem!

Ingyenes. Bárkinek elérhető!

Megtanuld a WordPress alapokat, tippeket keresőoptimalizálást, cikkírást és még sok mást. Megtanulod valódi példákkal, hogy még könnyebben megtanuld saját magad felépíteni egy profi komplett WordPress weboldalt!

A WordPress niche weboldal készítés nagyon egyszerű folyamat, ha van segítő kéz, eszköz és tudás a birtokodban mind EGY HELYEN! (egy platformon). Neked is lehet saját, profitáló weboldalad vállalkozásod számára, amit egy adminisztrációs platformon kezelhetsz. Te ismersz ilyet?

Bárkinek, aki szeretne magától felépíteni egy jövedelmező Niche WordPress weboldalt. Ha mindig is nyereséges affiliate weboldalt akartál építeni, de nem találtál útmutatást amely elmagyarázza az egész folyamatot, itt a lehetőség számodra!

 
 

III. rész

4/3. Készíts Amazon Affiliate Marketing Weboldalakat+SEO tréning

Amazon Associates Program elsajátítása

Készíts Amazon Affiliate Marketing Weboldalakat Tréning

8 kurzus 40 leckével.

Folyamatosan készül a legújabb trendek alapján. Türelmedet kérem!

A tréning maga teljesen Ingyenes, de kizárólag tagoknak, akik rajtam keresztül csatlakoztak előfizetéssel a Wealthy Affiliate angol nyelvű platformhoz!

Segítek az Amazon termékekre alapozott blogod elindításában és az online üzleted növekedésében!

Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat és blogokat
Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat és blogokat

WordPress Niche weboldal készítés tréning kiterjesztett (III.) része. Amazon munkatársként készítesz blog cikkeket, amiben Amazon termékeket helyezünk el, amiből pénzt fogsz keresni a nap 24 órájában. Aki már végig ment a struktúrát második részen és bele-bele nézett az első rész YouTube csatornám kulcsszó és niche kutatás videóiba, akkor ez nem lesz nehéz számára. (tehát nem javasolt ezzel kezdeni, mert beletörik a bicskád 🙂 )  Csak azokat a témákat emelem ki, akik “fanatikusan”, valóban sok pénzkeresés célja és megtesz mindent, hogy el is érje azt.

Csak kitartó és sikert „akarni vágyók” tanulóknak betekintést nyújtok az Amazon Affiliate Marketing + SEO (keresőoptimalizálás) rejtelmeibe is.

Te is szeretnél  havi 2.000 dollárt keresni?  Vagy többet? Mondani könnyű! Tenned kell érte!

 • tanulj meg blogolni
 • tanulj meg weboldal tervezni és az UX tervezést
 • készítsen kiemelkedő tartalmat a tartalommarketinggel
 • Google-barát weboldal-SEO útmutató
 • pénzre kereshetsz a blogoddal: az affiliate marketing útmutató
 • márkaépítés és divat blogolás (Kizárólag Influencernek)
 
Ha van egy kis időd, kukkants bele ebbe a videóba….hátha egy kis motivációt ad számodra, mert sikeres szeretnél lenni és pénzt keresni otthonodban!
Tévhitek és csapdák! Mit ne csinálj, ha sikeres szeretnél lenni!
 
Itt egy másik videó számodra a digitális marketingről és a niche weboldalak profitáló lehetőségeiről. Fogod látni, hogy pontosan hogyan építhetsz Niche oldalakat, amelyek több száz vagy akár több ezer dollár jutalékot generál Neked minden hónapban.
 

5. Tréning: Szövegírás kereső optimalizálva (SEO)-Hogyan írjunk cikkeket angol és magyar nyelven (angol nyelvtudás nélkül is)

seo és szövegírás

1 kurzus 10 leckéjével

Haladó keresőoptimalizálás (SEO) és profi szövegírás

A képzés maga ingyenes. De kizárólag azoknak, akik  prémium előfizetéssel rendelkeznek a Wealthy Affiliate Programban, hozzám csatlakozva. Megtanítalak a mesterséges intelligencia felhasználásával, hogy egyéni (egyedi, az-az nem létezik sehol az Interneten) tartalmat írj ugyanolyan minőségű, mint az-az ember, aki perfekt angolos.

Ne fizess angol nyelvű cikkírónak súlyos ezreket az Upwork-on ,Fiverr-en és hasonló szabadúszó vállalkozók weboldalán!

Tanulj meg angol nyelvtudás és angol írás tudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását kereső optimalizálva, hogy rád találjanak az Interneten!

Keresőoptimalizálás-az-az SEO és szövegírás (blog cikkek, bejegyzések) publikálása nélkül weboldaladra nem találnak rá ingyenesen a keresőkből. Nem lesz weboldal látogató forgalmad. E-nélkül pedig nem tudod megmutatni másoknak termékedet és szolgáltatásodat.


 
Kényszerítettelek bármire is? 😌 Ha igen, akkor elnézést érte és cserébe kérhetsz bármilyen segítséget Tőlem! Csak egy klikk és segítek is >>
 

A digitális marketing alapjaival adj lendületet otthoni munkádnak, vállalkozásodnak vagy karrierednek. Erősítsd  partnermarketing (affiliate) tudásodat, az-az keress pénzt mások termékeivel szolgáltatásaival weboldaladdal.

Többféle módszert mutatok meg, hogyan kereshetsz pénzt otthonodból

Először is tisztázzunk valamit

 Ez itt nem az a hely, ahol munka nélkül, gyorsan meggazdagodsz. Nem MLM rendszer. Nem egy átverés. Itt kemény munkával, tanulással és stratégiával (amit megtanulhatsz) lehet pénzt keresni. Lehet ingyenesen is elkezdeni de rögtön is belevághatsz havi 49 dollárét, aminek a tízszeresét megkeresed már az első hónapban, ha a gyakorlatban is elvégzed azt, amit tanítok Neked

Szerényen élünk tisztességgel és becsületesen családommal. Anyagi biztonságban. Eléggé kitaposott utat mutatok számodra, hogy számodra  is könnyebb legyen. Kemény, önkéntes munkával készítem a

…folyamatosan frissülő 5 nagy tréninget – 40 kurzussal, szintekkel, fázisokkal 245 ingyenes és prémium leckével, plusz élő közvetítésekkel a digitális marketing projekteket.

 • Megtanítom, hogyan keress pénzt már meglévő termékeddel, szolgáltatásoddal úgy, hogy nem kell senkire semmit rábeszélni, kényszeríteni
 • Megtanítom azt, hogyan találj Te is egy profitáló terméket, szolgáltatást, ha nincs sajátod, amivel pénzt keresel otthonodból óriási cégek termékeinek jutalékából: pl. Wealthy Affiliate, Amazon, ClickBank, eBay és még több ezer cég termékeivel úgy, hogy neked nem kell céget alapítanod és szintén nem kell senkit rábeszélned semmire
 • Megtanítom azt, hogyan keress pénzt azzal, hogy megmutasd másoknak, Ők, hogyan keressenek pénzt otthonukból online, akár a Wealthy Affiliate Platformmal. Mutasd meg Te is másoknak ezt a lehetőséget 50%-os jutalékért cserébe

És aki még ettől is többet szeretne

 • Keressen pénzt affiliate marketingszakértőként és legyél Te is mestere a digitális marketingnek. Szakértőnek lenni nem ciki ebben az online digitális világban. Nekik javaslom rögtön egy nagy ugrással a Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzusomat.

3 irányba indulhatsz ezen a weboldalon

1. Ingyenes csatlakozás, ingyenes képzésekkel otthoni pénzkeresés elindítása. Szeretnének lassabban otthonukból pénzt keresni. Nézz bele, próbáld ki ingyen és teszteld a lenti linken.

Online vállalkozói tréning

>> Ingyenesen szeretnék csatlakozni most. Belenézek és kipróbálom. Nem szeretnék zsákbamacskát <<

2.  Ingyenes csatlakozás, ingyenes képzésekkel otthoni pénzkeresés elindítása. Azoknak, akik már ismerik az affiliate marketinget. Szeretnének gyorsabban otthonukból pénzt keresni. Nézz bele, próbáld ki ingyen és teszteld a lenti linken.

Az Affiliate Kiképzés

>> Ingyenesen szeretnék csatlakozni most. Belenézek és kipróbálom. Nem szeretnék zsákbamacskát <<

3.  Prémium csatlakozás 1 éves előfizetéssel. Otthoni pénzkeresés elindítása. Keress pénzt affiliate marketingszakértőként
Legyél mestere a digitális marketingnek. Szakértőnek lenni nem ciki ebben az online világban. Szeretnének lassan, de biztosan nagyon sok pénzt profitálni otthonuk kényelméből. De, nézz bele ebbe is, próbáld ki ingyen és teszteld a lenti linken.

Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzus

>> Ingyenesen szeretnék csatlakozni most. Belenézek és kipróbálom. Nem szeretnék zsákbamacskát <<

A partnermarketing, vagy affiliate marketing  egy nagyszerű pénztermelő üzleti modell.

Egyik kedvencem, mert nem kell senkire rátukmálni semmit és az ingyenes starter csomaggal is el tudsz indulni, kipróbálni, tesztelni, ha még nincs rá elég költségvetésed induláskor! Ha beindul a vállalkozásod, akkor majd később eldöntöd, hogyan folytatod tovább.

Szeretnél még több bevételt és több digitális marketing eszközöket. Te döntesz. Ingyenes opciókkal is dolgozhatsz, tanulhatsz ameddig csak szeretnél, csak az ingyenes megoldásokkal, jóval lassabban haladsz és keresel pénzt otthonodban.

A digitális marketing lehetősége számodra is ott van. Tőled függ, mit hozol ki belőle

Mielőtt lentebb megtekintenéd, hogy milyen tréningekhez, kurzusokhoz, leckékhez férhetsz hozzá és már szeretnéd elkezdeni az online pénzkeresést otthonodban, lassíts le és nézd meg, hogyan is fogj hozzá.

Ha van rá időd, nézd meg ezt a videót, hogyan fogj hozzá, hogyan kezd el? Lehet, sötétségben tapogatsz és szeretnél végre már pénzt keresni! Te is elkezdtél már online üzletet, de nem lettél annyira sikeres ebben a kisze-kusza marketing világban?

Olyan dolgokkal keress pénzt, amit amúgy is szeretsz.

Nézd csak a videót mitől leszel óriási előnyben?

Hogyan férhetsz hozzá az ingyenes kurzusokhoz?

Próbáld ki, teszteld a magyar nyelvű képzéseimet. Nincs semmi kockázat. Nem kell fizetned egy fillért sem. Nincs kockázat.  Csatlakozz a Wealthy Affiliate Programhoz INGYEN angol nyelvű platform, de a kurzus.affiliatenicheblog.hu oldalamon magyar nyelven kapsz segítséget, mert erre (is) épülnek képzések, majd döntsd el később, hogyan folytatod.  

Keress Pénzt  és építsd fel saját  online vállalkozásodat Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat. Egy filléredbe sem kerül, hogy beleláss, hogyan tanulunk, dolgozunk és építjük az online birodalmunkat! Nincs kockázat!

Kattints a gombra lentebb

 
Kapsz itt hozzáférést a magyar nyelvű  képzésekhez is, ha az én linkemen keresztül csatlakozol a Wealthy Affiliate programhoz és ráadásul azok is hozzáférnek majd a képzéshez, akik hozzád csatlakoznak majd, ha így is szeretnél pénzt keresni. Na, mit szólsz? Írj egy e-mailt itt, hogy adjak hozzáférést itt a magyar nyelvű képzéshez, mert nem automatikus, az angol nyelvű platform nincs összekötve a magyarral képzéseimmel.
Kezd el Te is Wealthy Affiliate Üzletedet!
Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat. Egy filléredbe sem kerül a kezdés!

Ingyenes és prémium angol és magyar nyelvű leckékkel, ingyenes és prémium eszközökkel elindíthatod vállalkozásodat

úgy, hogy nem kell céget alapítanod az elején. Nyilván, ha később „kinövöd” a saját vállalkozásodat, akkor gondolkodhatsz cégalapításban is. A képzések alapból Wealthy Affiliate Platformon angol nyelven történnek. (hiszen globális ez az üzlet. Te is megmutathatod akár, a Föld összes lakójának 🙃  Itt pedig magyar nyelven fogod látni, hallani a képzéseket. Ha megtetszett ez a Wealthy Affiliate eszközkészlet, platform és üzleti lehetőség és szeretnéd hatékonyabban végezni és még több pénzt keresni otthonodban, akkor a prémium csomaggal is folytathatod  és itt már magyar nyelven is megkapod az összes prémium képzéseket is, (amelyek folyamatosan készülnek) és persze a többi angol nyelvű képzéseket pedig azonnal.

Megtanulod, hogyan kereshetsz pénzt otthonodból

niche weboldalakkal, affiliate marketinggel a digitális marketing stratégiára építve, bármilyen témában, termékkel az adott piaci résben a Wealthy Affiliate platform segítségével úgy, hogy senkire nem kell rátukmálnod semmit!  

Amivel Te szeretnél foglalkozni, azzal keress pénzt!

Legyél az INGYENES Starter (teszteld, nézd meg. Ha nem akarod, soha sem kell fizetned) vagy prémium előfizetője a Wealthy Affiliate programnak. Legyél  tagja csapatomnak bármilyen csomaggal (az-az rajtam keresztül csatlakozz), akkor hozzáférést kapsz az ingyenes  és prémium magyar nyelvű kurzusokhoz és leckéihez itt ezen a Affiliate Niche Blog Kurzusok weboldalamon.

Megtanulod magyar nyelven és itthoni marketing stratégiára is építve a GDPR szabályát betartva, hogyan építs fel magadnak Niche WordPress Weboldalakat Globálisan, amivel pénzt kereshetsz otthonodból akkor is, amikor éppen alszol, hiszen a weboldalad akkor is dolgozik. De ehhez fel kell építened azt (programozás nélkül) a képzésem segítségével.


Milyen tréningekhez férhetsz hozzá jelenleg?

1. Online Vállalkozói Bizonyítvány Tréning

5 szint, 50 leckével.

Folyamatosan készítem a magyar nyelvű képzéseket. Türelmedet kérem. 10 lecke ingyenes angolul és, ha hozzám csatlakozol, akkor szintén az első magyar kurzus is ( Szerezz egy üzleti vállalkozást ) 10 leckéje magyar nyelven is ingyenes.

1. Tréning: Online Vállalkozói Bizonyítvány

Az-az készíts egy profitáló weboldalt már meglévő vállalkozásodnak, cégednek saját termékeidnek és szolgáltatásaidnak vagy, ha nincs sajátod, akkor mások termékeivel keress pénzt otthonodból úgy, hogy nem neked kell raktároznod, számláznod, szállítanod, stb.

Mindent az anyacég végez, te „leányvállalatként” egyszerűen megmutatod a weboldaladon a termékeket és szolgáltatásokat egyszerű blog cikkek formájában írj arról, amit eleve szeretsz és legyél online vállalkozó fő vagy másodállásban úgy, hogy nem kell céget alapítanod! Csak megkapod a jutalékot cserébe. (affiliate üzletnek hívják). Természetesen később, ha már beindul az üzlet. Le kell adóznod!

Bármilyen online üzlet elindításának és felépítésének a folyamata, a Te általad választott piaci réshez (niche) igazodva. Legyen az egészség, szépség, marketing, oktatás, hálózatépítés, kisállatok, játékok, hangszerek, webshop…végtelenségéig sorolhatnám.

 • kezdőknek javasolt. Bonyolult? Nem, nem az
 • nehéz? Nem, nem nehéz, de nem a gyors meggazdagodásról szól

Kitartó és szorgalmas munkát, tanulást kell beletenned. Az első komolyabb és rendszeres bevételeid a saját weboldaladdal 3-4 hónap múlva kezdődnek el.

De egy biztos, stabil online üzleti vállalkozásod lesz, amivel folyamatosan keresel pénzt még akkor is, amikor éppen alszol, hiszen a weboldalaid akkor is dolgoznak!

Mennyit fogsz keresni?

Határ, a csillagos ég. De nem üres ígéret és túl szép, hogy igaz legyen mondat. Szorgalommal és kitartással bármi lehetséges! Csak tőled függ mennyi időt szánsz a tanulásra és a munkára (mert itt is dolgozni kell ám). Ez nem az a hely, ahol azonnali meggazdagodást és munka nélküli pénzkeresést ígérnek!  

 

2. Mutasd meg másoknak egy saját, profi weboldallal a Wealthy Affiliate Platformot. Az-az Affiliate Bootcamp Tréning.

7 fázis, 70 leckével.

Folyamatosan készítem a magyar nyelvű képzéseket. Türelmedet kérem.

10 lecke ingyenes angolul és, ha hozzám csatlakozol, akkor szintén az első magyar kurzus is ( Szerezz egy üzleti vállalkozást ) 10 leckéje magyar nyelven is ingyenes.

2. Tréning: Affiliate Kiképzés

 Kizárólag azoknak javasolt, akik elvégezték az 1.tréninget. Nem kötelező. ( Online Vállalkozói Bizonyítvány ). Haladóknak ajánlom! Csak kitartó tanulással és a tanultak gyakorlatba ültetésével érsz el eredményeket. Munka nélkül nem leszel sikeres!

 Ezen a képzésen megtanítom

 • hogyan keress pénzt azzal, hogy megmutasd másoknak, Ők, hogyan keressenek pénzt otthonukból, online a Wealthy Affiliate Platformmal.
 • bonyolultnak gondolod? Nem-nem bonyolult!
 • nehéz, kemény munka? Igen! Nem könnyű. Nem azoknak való, akik gyorsan, tanulás, tudás és munka nélkül szeretnének meggazdagodni. Akik még soha sem végeztek digitális marketinget otthonukból, azoknak nem igazán javasolt. Kérlek, végezd el az Online Vállalkozói Bizonyítvány tréninget előtte, mert könnyebben veszed majd itt az akadályokat, hogy haladó szintre kerüljél.
 

3. Egyéni Digitális Marketing Tréning

A képzés maga ingyenes, de kizárólag tagoknak, akik rajtam keresztül csatlakoztak előfizetéssel a Wealthy Affiliate Platformhoz!

Legyél Te is tagja csapatomnak a Wealthy Affiliate-ben

Ingyenes magyar nyelvű ÉLŐ képzés, közvetítés: egyénre szabott, egyedi kurzusok azoknak, akik már haladó szinten vannak a csapatomban és szeretnének még többet tanulni és magukat fejleszteni a legújabb trendekre építve. Ezek a leckék nem találhatók meg felvételről készült kurzusokban! Élő közvetítés velem, hogy profi legyél a digitális marketing területén is! Haladóknak javasolt, akik már több hónapja a csapatom tagjai prémium előfizetéssel!

Élő közvetítés - YouTube Studio

Ne dolgozz feleslegesen! Valóban keress pénzt otthonról!

Ezért hoztam létre az Affiliate Niche Gazdagság weboldalamat, ahol különböző szolgáltatásokkal segítek Neked, hogy jövedelmező weboldalad legyen! Különleges ajánlatommal legyél prémium tagja a Wealthy Affiliate Programnak. Ingyenesen kipróbálhatod itt angol nyelven. Nem kell hozzá hitelkártya és semmilyen elköteleződés. Tesztelheted és belenézhetsz az angol nyelvű képzésekbe, eszközökbe. Nem zsákbamacska! Mindez angol nyelvű platform. De ez érthető, hiszen az Affiliate Niche weboldal vállalkozásodat legfőképpen globálisan lehet építeni. Előtted a világ….

Szeretnéd magyar nyelven megtanulni?


4. WordPress Niche Weboldal Készítés-SEO és Amazon Affiliate Marketing Tréning

3 óriási részből áll: 18 kurzus 94 leckéjével. Folyamatosan készül a legújabb trendek alapján. Türelmedet kérem!

Ingyenes kurzus! Magyar nyelven, bárkinek, aki szeretne magától felépíteni egy jövedelmező Niche WordPress weboldalt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Miből áll össze ez az óriási tréning?

I. rész

, ami további 2 részből áll (Niche kutatás és piackutatás)

4/1. Niche- és kulcsszó kutatás, hogy szerezz vevőket és célközönséget úgy, hogy Google első helyére kerülsz tréning.

 
Niche- és kulcsszó kutatás, hogy szerezz vevőket és célközönséget úgy, hogy Google első helyére kerülsz

Niche kutatás: 1 kurzus 14 videó lecke, összesen kb. 6 óra anyag

+

Kulcsszó kutatás: 1 kurzus 13 videó lecke, 5 óra anyag

Ingyenes. Bárkinek elérhető! kezdés előtt nem árt egy kis kutatás 🙂 amit már rég felfedezhettél a  YouTube csatornámon . Ezt a képzést itt strukturáltan nem látod, ezért ehhez a YouTube platformját kell használnod és persze a hozzá készült blog cikkeimet. Válogathatsz és „ugrálhatsz” a képzések közt. Attól függ, hogy mire van szükséged!
 • niche kutatás és piackutatás (Szerezz vevőket és célközönséget) és
 • a kulcsszó kutatás (Google első helyre kerülés titka)
 • nem feltétele a WordPress weboldal készítésének, mert ettől még elkezdheted ezt a tréninget és megtanulod, hogyan építs fel egy weboldalt (de a kutya sem fog rád találni). Ha WordPress Niche weboldalt szeretnél készíteni, akkor bizony már „kötelező” (persze nem a katonaságnál vagyunk 🙂 ), ha szeretnél kiemelkedni a tömegből, hogy Téged találjanak meg először. 14 videó lecke, összesen kb. 6 óra időtartamú. Nem rövid, tudom. De megéri megnézni a lejátszási listámban ezeket a videókat.
Hallgass bele itt lentebb a niche kutatás  első részébe, ha van időd. De természetesen a tréning oldalakon mindent részletesebben megtalálsz.
 
 
Hallgass bele itt lentebb a kulcsszó kutatás első részébe, ha van időd. De természetesen a tréning oldalakon mindent részletesebben megtalálsz.
 
 

II. rész

4/2. WordPress Niche weboldal készítés és SEO (keresőoptimalizálás) tréning.

WordPress Niche weboldal készítés

8 kurzus 27 leckével.

Folyamatosan készül a legújabb trendek alapján. Türelmedet kérem!

Ingyenes. Bárkinek elérhető!

Megtanuld a WordPress alapokat, tippeket keresőoptimalizálást, cikkírást és még sok mást. Megtanulod valódi példákkal, hogy még könnyebben megtanuld saját magad felépíteni egy profi komplett WordPress weboldalt!

A WordPress niche weboldal készítés nagyon egyszerű folyamat, ha van segítő kéz, eszköz és tudás a birtokodban mind EGY HELYEN! (egy platformon). Neked is lehet saját, profitáló weboldalad vállalkozásod számára, amit egy adminisztrációs platformon kezelhetsz. Te ismersz ilyet?

Bárkinek, aki szeretne magától felépíteni egy jövedelmező Niche WordPress weboldalt. Ha mindig is nyereséges affiliate weboldalt akartál építeni, de nem találtál útmutatást amely elmagyarázza az egész folyamatot, itt a lehetőség számodra!

 
 

III. rész

4/3. Készíts Amazon Affiliate Marketing Weboldalakat+SEO tréning

Amazon Associates Program elsajátítása

Készíts Amazon Affiliate Marketing Weboldalakat Tréning

8 kurzus 40 leckével.

Folyamatosan készül a legújabb trendek alapján. Türelmedet kérem!

A tréning maga teljesen Ingyenes, de kizárólag tagoknak, akik rajtam keresztül csatlakoztak előfizetéssel a Wealthy Affiliate angol nyelvű platformhoz!

Segítek az Amazon termékekre alapozott blogod elindításában és az online üzleted növekedésében!

Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat és blogokat
Készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat és blogokat

WordPress Niche weboldal készítés tréning kiterjesztett (III.) része. Amazon munkatársként készítesz blog cikkeket, amiben Amazon termékeket helyezünk el, amiből pénzt fogsz keresni a nap 24 órájában. Aki már végig ment a struktúrát második részen és bele-bele nézett az első rész YouTube csatornám kulcsszó és niche kutatás videóiba, akkor ez nem lesz nehéz számára. (tehát nem javasolt ezzel kezdeni, mert beletörik a bicskád 🙂 )  Csak azokat a témákat emelem ki, akik “fanatikusan”, valóban sok pénzkeresés célja és megtesz mindent, hogy el is érje azt.

Csak kitartó és sikert „akarni vágyók” tanulóknak betekintést nyújtok az Amazon Affiliate Marketing + SEO (keresőoptimalizálás) rejtelmeibe is.

Te is szeretnél  havi 2.000 dollárt keresni?  Vagy többet? Mondani könnyű! Tenned kell érte!

 • tanulj meg blogolni
 • tanulj meg weboldal tervezni és az UX tervezést
 • készítsen kiemelkedő tartalmat a tartalommarketinggel
 • Google-barát weboldal-SEO útmutató
 • pénzre kereshetsz a blogoddal: az affiliate marketing útmutató
 • márkaépítés és divat blogolás (Kizárólag Influencernek)
 
Ha van egy kis időd, kukkants bele ebbe a videóba….hátha egy kis motivációt ad számodra, mert sikeres szeretnél lenni és pénzt keresni otthonodban!
Tévhitek és csapdák! Mit ne csinálj, ha sikeres szeretnél lenni!
 
Itt egy másik videó számodra a digitális marketingről és a niche weboldalak profitáló lehetőségeiről. Fogod látni, hogy pontosan hogyan építhetsz Niche oldalakat, amelyek több száz vagy akár több ezer dollár jutalékot generál Neked minden hónapban.
 

5. Tréning: Szövegírás kereső optimalizálva (SEO)-Hogyan írjunk cikkeket angol és magyar nyelven (angol nyelvtudás nélkül is)

seo és szövegírás

1 kurzus 10 leckéjével

Haladó keresőoptimalizálás (SEO) és profi szövegírás

A képzés maga ingyenes. De kizárólag azoknak, akik  prémium előfizetéssel rendelkeznek a Wealthy Affiliate Programban, hozzám csatlakozva. Megtanítalak a mesterséges intelligencia felhasználásával, hogy egyéni (egyedi, az-az nem létezik sehol az Interneten) tartalmat írj ugyanolyan minőségű, mint az-az ember, aki perfekt angolos.

Ne fizess angol nyelvű cikkírónak súlyos ezreket az Upwork-on ,Fiverr-en és hasonló szabadúszó vállalkozók weboldalán!

Tanulj meg angol nyelvtudás és angol írás tudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását kereső optimalizálva, hogy rád találjanak az Interneten!

Keresőoptimalizálás-az-az SEO és szövegírás (blog cikkek, bejegyzések) publikálása nélkül weboldaladra nem találnak rá ingyenesen a keresőkből. Nem lesz weboldal látogató forgalmad. E-nélkül pedig nem tudod megmutatni másoknak termékedet és szolgáltatásodat.


 
Kényszerítettelek bármire is? 😌 Ha igen, akkor elnézést érte és cserébe kérhetsz bármilyen segítséget Tőlem! Csak egy klikk és segítek is >>
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük