WordPress Niche weboldal készítés

4. Tréning: WordPress Niche weboldal készítés

Ha csatlakozol hozzám a Wealthy Affiliate teljesen INGYENES Starter csomaghoz az én linkemen keresztül. Nincs szükség hitelkártyára. Nincs semmilyen kockázat! És elvégzed vagy csak betekintettél a szintén ingyenes Online Entrepreneur Certification “Getting Started”  angol nyelvű kurzust (10 ingyenes lecke angolul) és a Affiliate Bootcamp ” Getting Your Business Rolling” angol nyelvű kurzust (10 ingyenes lecke angolul).

, ami  10-10 leckéből áll, akkor hozzáférést kapsz itt a magyar nyelvű  4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés MAGYAR nyelvű kurzusom további leckéihez, szintén teljesen INGYEN! Bármikor megnézheted. Újra és újra.

Figyelem: ez a 4. Tréning:  WordPress Niche weboldal készítés magyar nyelvű kurzus nem az “Online Entrepreneur Certification” és “Affiliate Bootcamp” angol nyelvű képzések magyar nyelvű képzései!

Itt egy videó, hogyan indítsd el a Starter csomagodat

A WordPress niche weboldal készítés nagyon egyszerű folyamat, ha van segítő kéz, eszköz és tudás a birtokodban mind EGY HELYEN! (egy platformon). Neked is lehet saját, profitáló weboldalad vállalkozásod számára, amit egy adminisztrációs platformon kezelhetsz. Te ismersz ilyet?

Ingyenes kurzus! Magyar Nyelven, bárkinek, aki szeretne magától felépíteni egy jövedelmező Niche WordPress weboldalt.

Ha mindig is nyereséges affiliate weboldalt akartál építeni, de nem találtál útmutatást amely elmagyarázza az egész folyamatot, itt a lehetőség számodra!

 

Mielőtt belekezdenél a Niche WordPress weboldal készítésbe, lentebb olvasd el, hogy mire lesz szükséged!

 

4. Tréning: Ingyenes WordPress Niche weboldal készítés kurzusai

A WordPress niche weboldal készítés kezdőknek szóló tanfolyamot itt tudod elkezdeni!

 

I. nagy rész leckéi

a kutatásról szól: Ezt a képzést nem itt találod felépítve, hanem YouTube csatornámon!

Ez a rész 27 kurzus videó lecke, összesen kb. 11 óra időtartalmú anyaggal

Nem rövid, tudom. De megéri megnézni a lejátszási listámban ezeket a videókat.

Itt részletesebben is leírom, hogy miről is lesz szó benne

II. nagy rész leckéi

Alapok, nem csak kezdőknek: megérted, mely témákról tanulunk sorban a kurzusokban, hogy megtanuld az alapokat.

Ha túljutottál (persze nem kötelező) a niche és kulcsszó kutatáson (gratulálok, ha végigmentél a videó listán! ) , akkor már nyugodtan nekiállhatsz a WordPress használatának itt ezen a kurzuson, szépen sorban :). De legjobb, ha párhuzamosan kezded el, nehogy feleslegesen dolgozz, nehogy rossz alapokra építsd a weboldaladat! Tudom, hogy sok idő, de nem is mondtam soha, hogy 2 perc alatt végzel.

Ez a rész 8 kurzusból és 26 leckéből áll

  De mielőtt elkezdenéd, feltétlenül  lentebb olvasd el, hogy mire lesz szükséged, hogy elkészítsd a weboldaladat.

Az oldalsávban is láthatod az összes modult. Ezek a modulok további leckéket tartalmaznak. Az első kurzus első lecke elindításához kattints a lenti linkekre.

Itt részletesebben is leírom, hogy miről is lesz szó benne

III. nagy rész leckéi

WordPress Niche weboldal készítés tréning kiterjesztett része: készíts Amazon affiliate marketing weboldalakat

Itt részletesebben is leírom, hogy miről is lesz szó benne

Ez a rész 8 kurzusból és leckéiből áll (ez mindig frissül, ezért nem tudom, hogy hány leckéből áll). Kb. 30 lecke

 • 1. kurzus: a niche weboldal modellje
 • 2. kurzus: domain név kiválasztása
 • 3. kurzus: biztonsági mentés és visszaállítás
 • 4. kurzus:  weboldal sebesség – a WordPress weboldalad gyorsítása
 • 5. kurzus: silók bevezetése a WordPress-be. Nem, nem tehenek takarmányozása :), de sok a hasonlóság 🙂
 • 6. kurzus: SEO 101: alap keresőoptimalizálás. Ne feledd, hogy a Haladó SEO képzést a SEO és Szövegírás-Hogyan írjunk cikkeket angol és magyar nyelven című tréningen tanulhatsz.
 • 7. kurzus: Linképítés
 • 8. kurzus: Frissítés: mert folyamatosan változnak a trendek): Építésünk weboldalt olyan piaci résekben, ami magas jutalékot termel számodra!

Először is szeretném megkérdezni, hogy ahol építed a weboldaladat, vagy vásárolod a domain nevedet és tárhelyedet, ott

 • van egy működő stratégiád? Segít ebben Neked valaki lépésről-lépésre?
 • kapsz képzést, hogy profitálj is weboldaladdal?
 • kapsz marketing oktatást?
 • van kulcsszó kutató eszközöd?
 • kaptál eszközöket ahhoz, hogy érvényesülni tudj online?
 • megtanítanak keresőoptimalizálásra, hogy előre kerüljön az új weboldalad a Google első tíz találatában?
 • megtervezik a logódat a weboldaladhoz?
 • adnak tanácsot a további kreatív ötleteidhez, a  céljaid megvalósításához?
 • neked mi lesz a piaci résed? Segít neked ebben valaki?
 • ad hozzá képzést, oktatást?
 • van egy közösség, aki nem versenytársként kezel, hanem segít neked, hogy sikeres legyél az adott piaci résben? Sikeres emberek segítenek Neked?

Foglalj helyet a sikeres emberek között!

Ha összekapcsolódsz a sikeres emberekkel, és kapcsolatba lépsz azokkal, akik rendkívül sikeresek, akkor bizonyított, hogy drasztikusan növekszik a Te sikered.

Napi 1000 embernek sikerül minden nap sikeresen működnie, akik hasonló gondolkodású “munkatársak” között van, és nincs jobb hely annál, ahol az emberekkel hálózatba lépsz és körülveszed magadat velük, amely javíthatja gondolkodásmódodat, motiválhat, és segít új, sikerek létrehozásában.

niche weboldal készítés sikeres emberek segítségével
niche weboldal készítés sikeres emberek segítségével

Nagy valószínűséggel a válaszod az, hogy

Sajnos NINCS 🙁

 

100%, hogy a weboldaladhoz szükséged lesz:

 

 • képzésekre:

Az online üzleti világ gyorsan változik, ahogy a keresőmotorok változnak, az üzleti felépítés technikái és stratégiái, valamint a technológia gyors fejlődésével változnak. Itt szerzett tudással versenyelőnyt szerzel versenytársaiddal szemben, akik webmesterekkel és programozókkal dolgoznak együtt, és a kimutatási görbéken látni fogod, hogy mi működik ma, és mi fog működni holnap. A megfelelő oktatás minden, ami ahhoz szükséges, hogy motiváljon Téged olyan dolgok elvégzésére, amelyekre soha nem gondoltál, hogy képes leszel.

Csak a megfelelő dolgokat kell tenned. Ahogy elvégzed a feladatokat, és végiggondolod az itt tanultakat, meg fogod valósítani céljaidat. Képes leszel ragyogó és gyönyörű vállalkozásokat, profitáló niche weboldalakat létrehozni. Természetesen, ehhez nem elég csak egy profi niche WordPress weboldalt elkészíteni.

Szükséged lesz további eszközökre, képzésre, mint például az Online Vállalkozói Bizonyítvány Tréning kezdőknek, amely végigvezet Téged egy online digitális marketing vállalkozás létrehozásának és növekedésének folyamatában és az Affiliate Kiképzés Tréning  haladóknak. (másoknak is megmutathatod, hogyan keressenek pénzt, amivel Te is még többet kereshetsz). Kizárólag azoknak, akik elvégezték az Online Vállalkozói Bizonyítvány Tréninget és létrehozták első weboldalukat, amellyel már pénzt keresnek online!

 

Csak azok tudnak másoknak segíteni, hogy pénzt keressenek, akik maguk is megtanulták és felépítették otthoni online pénzkereső “birodalmukat”. Ezt majd később eldöntheted.

 

 • domain névre:

A weboldaladhoz szükséged lesz domain névre. Például a teweboldalad.hu vagy teweboldalad.com, .net,, .info vagy .org. A domain név választása, az-az a kutatása is lehet kihívás, ha nem tudod, merre indulj. Bárhol vásárolsz domain nevet, meg kell tudnod, hogy megkapod-e hozzá ezeket az opciókat: teljes hozzáférés az e-mailekhez, a magánélet és a domain teljes védelmét, minden e-mail vásárláshoz teljes e-mail fiók tartozzon.

Ne kelljen aggódnod, hogy különféle eladási felületeken értékesítik, vagy hogy a következő években több díjat számítanak fel, mint más domain regisztrátorok. Próbálj meg olyan domain regisztrátort választani, ahol mindent egy helyen tudsz beállítani. Legyen egy Ügyfél Adminisztrációs felület, ahol azonnal tudod szerkeszteni domainjaidnak rekordjait. DND szerkesztés:  IP és Web (sima URL és frame) átirányítás! IPv6, SRV, TXT és CNAME támogatás.

Itt egy videó is, ami segít Neked megtalálni a legjobb domain

 

 • tárhelyre

Wordpress tárhely
Biztonságos WordPress tárhely

Szükséged lesz egy rendkívül nagy teljesítményű, rendkívül biztonságos és elegendő tárhelyre, ami kiszolgálja weboldalaidat.

Ahhoz, hogy, olcsón, könnyedén és mégis profin indulj a globális online vállalkozásoddal, olvasd el ezt a cikkemet a WordPress tárhelyről itt lentebb:

Tárhely

Bátran összehasonlítom a legjobb  WordPress tárhely szolgáltatókat a világon  a lenti képen

 

legjobb  WordPress tárhely szolgáltatók
legjobb  WordPress tárhely szolgáltatók
 • saját termékre vagy szolgáltatásra

vagy mások termékének népszerűsítése jutalékért. Lehet egy blogod, ahol valamilyen témában írsz. Ez is lehet egy termék, ha meg van a minimum napi 30 látogatód. Hiszen lehetnek a weboldaladon hirdetések, szponzorok. Nagyon sok lehetőség van pénzt keresni otthonodból. Lehet saját terméked, de lehet mások termékét is reklámozni. Erről itt lentebbi videóban olvashatsz és láthatsz érdekes és profitáló gondolatokat a niche weboldalakkal való pénzkeresésről.

 

Nem mindegy, hogy hol és hogyan értékesítünk! Működő stratégiára van szükséged!

 

 • kreatív képekre, videókra

Kreatív alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal bármit megalkothatsz, amit csak elképzeltél. Ehhez persze időre van szükség. Sokszor az idő hiánya az, amiért nem kezdesz bele egy logó dizájnba vagy egyéb tervezésbe, de sokaknak szakértőre van szüksége, hogy weboldalával kitűnjön a tömegből.

Ha nincs időd, hogy elkészítsd, itt vagyok Neked!

NboM Kreatív Média Megoldások

 • online és/vagy digitális marketingre

Keress pénzt már akkor, miközben Te is tanulod :). Ez az új trend manapság. A konvenció azt mondja nekünk, hogy négy évig iskolába kell járnunk, hogy diplomát megszerezzük és gyakori alkalommal látom és tapasztalom a világban, hogy alacsonyabb szintű karriert érnek el (remélem, hogy ez már a múlt), mint azok, akik megtanulnak a mai kor kihívásaira időben reagálni.

A a világ legerősebb képzési platformjához férhetsz hozzá angol nyelven, ahol egy valódi és kézzelfogható üzletet építhetsz fel, ahol azonnal megkezdheted a pénzkeresést. Természetesen ezt mind megmutatom magyar nyelven is Neked, ha csatlakozol rajtam keresztül és 1 éves előfizetéssel indítod el online vállalkozásodat úgy, hogy ehhez minden segítséget, eszközt megkapsz egy helyen!!!!! . (nyilván jutalékot kapok utánad, amiért cserébe szolgáltatok egy pluszt)

Hogyan lehet elkezdeni pénzt keresni affiliate marketinggel és niche weboldal készítéssel?

 • kulcsszó kutatásra:  ehhez kulcsszó kutató eszközre

Kulcsszavak bőség zavara:)
Ha több, mint 500 millió teljesen új keresési kifejezést, kulcsszavakat keresnek minden nap az emberek, fontos, hogy legyen egy kulcsszó kutatás eszközöd, amely pontos forgalmat, versenyt és domain betekintést kínáljon több milliárd kulcsszóban. Tudd meg, hogy mire keresnek az emberek és melyik az a téma, amivel még nem vagy óriási versenyben, de még előre kerülsz a Google-ben.

Hiába van egy terméked, ha arra a “kutya sem keres” nem fognak rád találni, ha csak nem hirdetsz nagyon drágán a televízióban. Habár ez globálisan elég drága “mulatság” leenne és butaság is. Vagy hiába keresnek egy adott kifejezésre sok millióan naponta, ha nem vagy elől a keresőkben, akkor feleslegesen dolgoztál!

Semmi más nem fontosabb, mint a kulcsszó kutatás. Még a niche kutatástól, webtervezéstől, a link építéstől, a weboldalad kialakításától is fontosabb. Forrás

 

Figyelem: ha a kulcsszó kutatást nem helyesen végzed, akkor óriási csalódásban lesz részed!

Keresd meg Te is a legjobb kulcsszót itt:

Ingyenes, csak egy fiókot kell létrehoznod. Próbáld ki!

 

Kulcsszó kutatás nélkül versenytársaid lehagynak!

 

 • keresőoptimalizálásra

 

 • cikkek, bejegyzések írására

 

 • sikerre, kitartásra

Vedd elő bármelyik szenvedélyedet és indítsd be az online megélhetésedet

Ismerkedj meg a világ leggyorsabban növekvő üzleti platformját az interneten. Az Affiliate marketing képzésem megtanítja, hogyan kell kiaknázni bármilyen ötletet, érdeklődést vagy szenvedélyt. Nincs szükség tapasztalatra, nincs szükség termékre. Csak hozd  magaddal a legjobb hobbidat, szenvedélyedet, és én segítek abban, hogy jövedelmező üzletté váljon.

Legyél 1 éves előfizetője, ezzel prémium tagja csapatomnak a Wealthy Affiliate Programban (amiért én jutalékot kapok) és hozzáférést kapsz  itt a többi Magyar nyelvű kurzusokhoz is teljesen ingyen és Magyar nyelven! Persze előtte kipróbálhatod teljesen ingyen angol nyelven. Semmilyen kötelezettséged nincsen! Próbáld, teszteld a a Wealthy Affiliate Programot ingyen angol nyelven.

Itt tudsz regisztrálni ingyen. Nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára!